A Quiet Place Part II dvd winactie – Modern Myths

A Quiet Place Part II dvd winactie – Win een dvd om stil van te worden! (UPDATE: Winnaars bekend)

De ijzingwekkende sciencefiction thriller A Quiet Place Part II is uit op blu-ray, dvd en 4K UHD. In dit vervolg op A Quiet Place uit 2018 moet de familie Abbott de veiligheid van hun boerderij verlaten. Ze gaan op zoek naar andere mensen die de invasie van buitenaardse monsters hebben overleefd. Maar zijn die monsters wel het grootste gevaar? Vier de home entertainment release met ons mee en maak in deze A Quiet Place Part II dvd winactie kans op een dvd! 

Lees ook Jeroens A Quiet Place Part II recensie.

A Quiet Place Part II van regisseur (John Krasinski (The Office, Jarhead)) is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott heeft haar huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten de gezinsleden in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad. Met (Emily Blunt (Mary Poppins Returns, Into the Woods)), Millicent Simmonds en Noah Jupe.

A Quiet Place Part II is nu uit op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Cillian Murphy als Emmett

A Quiet Place Part II dvd winactie – Win een dvd!

Had je al stilletjes gehoopt op een winactie met deze spannende film? Je wensen zijn verhoord: Je kunt meedoen met onze A Quiet Place Part II dvd prijsvraag. Modern Myths geeft in samenwerking met Dutch FilmWorks drie dvd’s van deze sciencefiction horrorthriller weg!

A Quiet Place Part II dvd winactie - dvd packshot

Zo doe je mee:

In deze A Quiet Place Part II dvd winactie maak je dubbel kans op een dvd. Reageer op een of meerdere van de social media posts die bij deze winactie horen én schrijf je in op onze nieuwsbrief. We verloten twee dvd’s onder iedereen die voor 16 oktober gereageerd heeft op onze social media posts en een dvd onder iedereen die op die datum nieuwsbriefabonnee is!

Je vindt ons op social media op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Bij die laatste mag je reageren onder een van de trailers van A Quiet Place Part II.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een prijs. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle deelnemers. Reageren kan t/m 16 oktober.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die stilletjes hun geluk mogen vieren zijn:

A. Bouwman (Facebook), A. de Waal (YouTube) en N. Rubingh (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De dvd’s komen zo snel mogelijk jullie kant op!

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Dutch FilmWorks

A Quiet Place Part II recensie - Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

34 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise