Avatar: The Last Airbender Collection winactie - Modern Myths

Avatar: The Last Airbender Collection blu-ray winactie – win de complete serie! (UPDATE: winnaar bekend)

Vanwege het tienjarige jubileum van Avatar: The Last Airbender is deze populaire tekenfilmserie in een prachtige blu-ray verzamelbox uitgegeven. Niet alleen de afleveringen zelf krijg je in geweldig beeld- en geluidskwaliteit, de collectie bevat ook veel, heel veel extra’s. Wil je deze schitterende verzamelbox winnen, doe dan mee met onze Avatar: The Last Airbender Collection winactie! 

Lees ook de Avatar: The Last Airbender Collection recensie van Dirk!

Water, Aarde, Vuur en Lucht. Vier volken. Eén wereld die wordt verscheurd door oorlog. Vier het tienjarige jubileum van het epische verhaal van Avatar: The Last Airbender mee met deze complete blu-ray collectie met exclusieve tekeningen van de personages uit ieder boek. Ontdek opnieuw het verhaal van de jonge luchtmeester Aang. Van de beheersing van de vier elementen tot de laatste confrontatie met de Vuurnatie. Volg je lot en herbeleef alle spectaculaire avonturen!

Avatar: The Last Airbender Collection is nu te koop op blu-ray.

Avatar: The Last Airbender Collection - Vuur

Avatar: The Last Airbender Collection winactie:
win deze schitterende box

Verzamel je elementaire krachten en doe mee met onze Avatar: The Last Airbender Collection blu-ray prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de Avatar: The Last Airbender Collection blu-ray winactie deze prachtige verzamel box 1x op blu-ray weg.

Avatar: The Last Airbender Collection - packshot

Zo doe je mee:

In deze Avatar: The Last Airbender Collection blu-ray winactie maak je de grootste kans op de prijs door zowel antwoord te geven op onze Avatar: The Last Airbender Collection blu-ray winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Voor elke vraag die je goed beantwoord krijg je een punt en je verdient een extra bonuspunt als je je inschrijft – of al ingeschreven bent – op onze nieuwsbrief. Tip: lees de recensie van Dirk voor hints naar de antwoorden op de vragen.

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Avatar blu-ray winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor een bonuspunt en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief krijgt het bonuspunt. Ben je dus al ingeschreven, dan heb je op dit moment je eerste punt al gescoord! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Avatar: The Last Airbender Collection winactie vragen:

1) De elementaire stuurkrachten van Aang zijn gebaseerd op Oosterse vechtsporten. Op welke afzonderlijke stijlen zijn de Aarde-, Vuur-, Lucht- en Waterbewegingen gebaseerd?

2) Welke acteur spreekt de stem van Aang in voor de Nederlandse versie van Avatar?

3) In de extra’s van Avatar: The Last Airbender Collection vind je de feature Avatar Super Deformed Shorts, waarin de personages uit de tekenfilmserie als schattige figuurtjes met een klein postuur en een groot hoofd worden neergezet. Hoe heet deze typische Japanse stijl van tekenen?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 20 september.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Update

En de Avatar-fan die de serie van binnen en buiten kent en daarmee de blu-ray collector’s edition heeft gewonnen is:

M. Hilbrink

Gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Aarde: Hung Gar
    Vuur: Shaolin Kung Fu
    Lucht: Ba Gua
    Water: Tai Chi
  2. Jimmy Lange
  3. Chibi

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier een trailer van Avatar: The Last Airbender:

© 2019-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.