De Spiegelpassante 1 - De ijzige verloofde nieuwsbrief winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde nieuwsbrief winactie: win deze young adult! (UPDATE: winnaars bekend!)

De IJzige Verloofde is het eerste deel van de betoverende De Spiegelpassante-serie van Christelle Dabos. Treed binnen in een fabelachtig universum van zwevende arken en familieclans vol intriganten… Doe mee met onze De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde winactie en win een exemplaar van dit ijskoude young adult fantasy avontuur! 

Lees onze De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde-recensie van Silvia.

De Spiegelpassante 1 - De ijzige verloofde recensie coverOphelia, een eigenzinnig buitenbeentje en onbegrepen genie, heeft unieke gaven: ze kan door spiegels reizen en ze kan met haar handen de geschiedenis van voorwerpen lezen. Ze leidt een rustig bestaan op de ark Anima. Tot ze onverwachts wordt uitgehuwelijkt aan Thorn, een introvert maar invloedrijk lid van de Drakenclan. Ophelia is gedwongen haar verloofde te volgen naar de Hemelburcht op de ijzige ark Pool, waar niemand te vertrouwen is. Daar ontdekt ze dat ze een pion is in een politiek spel dat niet alleen verschrikkelijke gevolgen heeft voor haar eigen leven, maar ook voor haar geliefde ark Anima.

Christelle Dabos is een van de populairste young adult-schrijvers in Frankrijk, waar haar boeken regelrechte bestsellers zijn. Ook in andere landen is deze serie een ware hype. Zo is De IJzige Verloofde in Duitsland genomineerd voor de gerenommeerde Deutscher Jugendliteraturpreis.

De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde is verkrijgbaar in de boekwinkels, op Bol.com en Amazon.nl.

De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde winactie: win dit young adult boek

Trek je dikke jas, das en wanten aan en doe mee met onze De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde-verloting. In samenwerking met Luitingh-Sijthoff geeft Modern Myths in de De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde winactie 2x een exemplaar van deze ijskoude young adult fantasyverhaal weg onder iedereen die zich abonneert op onze nieuwsbrief.

De Spiegelpassante 1 - De ijzige verloofde recensie cover

Zo doe je mee:

Modern Myths verloot De Spiegelpassante 1 – De IJzige Verloofde onder iedereen die op 30 juni ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je automatisch mee naar het boek. Nog niet ingeschreven? Ga snel naar de Modern Myths Nieuwsbrief.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die binnenkort de post met hun wanten moeten aanpakken zijn:

R. Ruyters en M. Keijsers

Gefeliciteerd! Het boek komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

14 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise