DOOM 2: Annihilation blu-ray/dvd winactie - DOOM 2 Annihilation - de BFG
BoekenBoeken

DOOM 2: Annihilation blu-ray/dvd winactie – Haal de hel in huis! (UPDATE – winnaars bekend)

Menig gamer die in de begindagen van de pc via een null-modemkabeltje twee computers koppelde om first person shooters met vrienden te spelen, zal bij het horen van de naam DOOM zijn hart voelen kloppen. De tweede film gebaseerd op deze klassieke game is binnenkort uit op blu-ray en dvd en in onze DOOM 2: Annihilation blu-ray/dvd winactie maak je kans op een exemplaar van deze actiehorror vol adrenaline. 

Lees ook de DOOM 2: Annihilation recensie van Daniel!

DOOM 2: Annihilation – gebaseerd op het originele videospel – is een explosieve, angstaanjagende rollercoaster van een film. Op de donkerste maan van Mars ontdekken wetenschappers een eeuwenoud portaal dat je naar elke plek in het universum kan teleporteren. Hun vondst – ontvangen als de grootste ontdekking aller tijden – blijkt echter een poort naar de hel waardoor demonische zielenstelers dood en vernieling komen zaaien. De laatste hoop van de mensheid berust nu op luitenant Joan Dark (Amy Manson (The Nevers, Once Upon a Time, Atlantis)) en haar elite-eenheid mariniers. Kunnen zij verhinderen dat de duivelse hellebeesten onze planeet veranderen in letterlijk de hel op aarde?

DOOM 2: Annihilation is vanaf 30 oktober verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

DOOM 2 Annihilation - Zielenzuiger

DOOM 2: Annihilation blu-ray/dvd winactie:
win een blu-ray

Bereid je voor op een afdaling naar de hel en doe mee met onze DOOM 2: Annihilation-prijsvraag. In samenwerking met Universal Home Entertainment geeft Modern Myths in de DOOM 2: Annihilation blu-ray/dvd winactie 2 x een blu-ray van deze actie-horrorfilm weg.

Doom 2 Annihilation blu-ray packshot

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze DOOM 2: Annihilation blu-ray/dvd winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘DOOM 2: Annihilation winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag daarbij, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina’s de vrienden waarmee jij gamet, zodat jullie samen kunnen kijken naar deze horror gebaseerd op het videospel.

De vragen:

1) In welk jaar kwam de eerste DOOM game uit?

A. 1973
B. 1983
C. 1993

2) In 2005 verscheen de eerste film gebaseerd op DOOM, met daarin een rol voor Dwayne – The Rock – Johnson. Hij speelde in 2018 in nog een film gebaseerd op een klassieke computergame. Welke titel bedoelen we?

A. Jumanji: Welcome to the Jungle
B. Mortal Kombat
C. Rampage: Big meets Bigger

3) Een van de eerste mariniers die in DOOM: Annihilation het loodje legt heet William Blazkowicz. Waar is die naam een verwijzing naar?

A. De naam van een van de ontwikkelaars van de originele game
B. De naam van het personage dat je speelt in de originele game
C. De naam van het personage dat je speelt in de game Wolfenstein, dat van dezelfde gamestudio is

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 3 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die er voortaan heel warmpjes bijzitten zijn…

J. Telehala en P. Wiegman

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. 1993 (C)
  2. Rampage: Big meets Bigger (C)
  3. De naam van het personage dat je speelt in de game Wolfenstein, dat van dezelfde gamestudio is (C)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.