Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie – Modern Myths

Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie – Win het basisspel + de nieuwe uitbreiding! (UPDATE: Winnaars bekend)

Heb jij de Indiana Jones films in meerdere uitvoeringen in je filmkast? Heb je alle Tomb Raiders volledig uitgespeeld? Is The Mummy jouw favoriete filmmonster? Doe dan snel mee met onze Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie en maak kans op deze gloednieuwe uitbreiding van dit populaire bordspel. Heb je Escape Room The Game niet in huis? Geen nood, ons prijzenpakket bestaat uit de uitbreiding en het basisspel! 

Meer weten over Escape Room The Game? Volg de Modern Myths Spellenavond rubriek.

Escape Room The Game: Tomb Robbers - packshotMet dit nieuwe avontuur voor Escape Room The Game los je als team (3 – 5 spelers) het Tomb Robbers mysterie op. Je krijgt maximaal 60 minuten om verbanden te leggen tussen de aanwijzingen en de codes te ontcijferen. Houd je zenuwen onder controle en je hoofd koel om deze bloedstollend spannende Escape Room te overleven.

Escape Room The Game: Tomb Robbers

In de uitbreiding Tomb Robbers leidt een antieke kaart jullie rechtstreeks naar de piramide met de legendarische graftombe van Osiris. Na weken graven stuiten jullie op de gigantische toegangspoort van de piramide. Terwijl jullie een cilindrische kamer binnenstappen, klinkt er een verontrustend schurend geluid. Vanuit een gat in het plafond begint in hoog tempo zand de kamer in te stromen. Jullie schatten in dat er maar 60 minuten de tijd is om de schatten in de tombe van Osiris te vinden en weer weg te komen. Ontsnap voordat de gigantische zandloper voor eeuwig jullie weg naar de vrijheid zal versperren.

Escape Room The Game: Tomb Robbers is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Het Spelhuis.

Win het basisspel + Tomb Robbers uitbreiding!

Maak je klaar voor een race tegen de zandloper en doe mee met onze Escape Room The Game: Tomb Robbers prijsvraag. In samenwerking met Identity Games geeft Modern Myths in deze Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie eenmaal het basisspel + de Tomb Robbers uitbreiding weg.

Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie – Prijzen

Zo doe je mee:

In deze Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie maak je kans op het spellenpakket door antwoord te geven op onze Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie-vragen. We verloten het spel en zijn nieuwe uitbreiding onder iedereen die op 29 augustus de vragen goed heeft weten te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je ook op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Daarbij maak je als nieuwsbriefabonnee ook regelmatig automatisch kans op de leuke prijzen. Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie – De vragen:

1) In Escape Room The Game: 2 Players Horror sta je in het avontuur The Little Girl tegenover een moordenaar. Hoe heet deze moordenaar?

A – De grafschender
B – De wetenschapper
C – De lijkschouwer

2) Hoe heet de avonturier in de The Mummy trilogie die begon in 1999, gespeeld door acteur Brendan Fraser (Doom Patrol)?

3) In de Egyptische mythologie is Osiris de god van de dood en het eeuwige leven. Welke Egyptische stad staat vooral bekend om zijn Osiris verering?

A – Gizeh
B – Abydos
C – Luxor

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 29 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaar voor wie de zandloper omgedraaid wordt is:

R. Deutz

Gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) De lijkschouwer (C)
2) Rick O’Connell
3) Abydos (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2021 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Identity Games

Escape Room The Game: Tomb Robbers winactie – Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

3 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise