Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Heroes Dutch Comic Con 2021 – 20 en 21 november 2021, Jaarbeurs Utrecht

november 20 - november 21

€22
Heroes Dutch Comic Con 2020 - logo

Op 20 en 21 november barst het spektakel van de Heroes Dutch Comic Con 2021 los in de Jaarbeurs Utrecht. Heroes Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland, met twee dagen lang speciale gasten, cosplayers, games, striptekenaars en -schrijvers en meer moois uit de wereld van de popcultuur!

UPDATE 7 februari 2021 – De Heroes Dutch Comic Con 2021 is verplaatst naar 20 en 21 november. Zodra het programma van deze geplaagde editie bekend is, updaten we deze pagina.

De Heroes Dutch Comic Con 2021 is een weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops, striptekenaars en grootse belevingen. Van cosplay tot merchandise en van gaming tot comics, op Heroes Dutch Comic Con kun je je makkelijk twee dagen lang vermaken!

Bezoek Dutch Comic Con 2021 als je favoriete popcultuur-personage in cosplay outfit en neem deel aan verschillende activiteiten, workshops en wedstrijden. Vind in de Dealer Hall de leuke merchandise of dat ene ontbrekende exemplaar in jouw collectie. Vraag Hollywood-sterren om een handtekening en ga met ze op de foto in de Photobooth. Doe mee aan esports toernooien in de Gaming Hal of speel een casual game. Gedurende het weekend zijn er veel Q&A-panels met acteurs, schrijvers en meer.

Heroes Dutch Comic Con 2021 banner

Speciale gasten

Op de Heroes Dutch Comic Con 2021 ontmoet jij jouw helden! Hollywood-acteurs uit films en series, beroemde cosplayers, voice actors, tekenaars, schrijvers, auteurs en meer zullen hun opwachting maken. Elke editie zijn er special guests op de Heroes Dutch Comic Con aanwezig, waarmee jij op de foto kunt, een handtekening van kunt krijgen of vragen aan kan stellen tijdens Q&A-panels.

Comic tekenaars en schrijvers (uitgesteld/afgelast)

R.B. Silva – Striptekenaar R.B. Silva komt naar Heroes Dutch Comic Con 2021! Hij is bekend van zijn artwork voor Action Comics, Amazing Spider-Man, X-Men en nog veel meer!

Heroes Dutch Comic Con 2020 - R.B. Silva

Trevor Hairsine – Trevor Hairsine is een Britse striptekenaar die begon bij Judge Dredd Megazine en 2000AD. Hij heeft voor Marvel gewerkt en was in 2005 een van Marvel’s ‘Young Guns’ – tekenaars die extra in de spotlight worden gezet door de uitgever. Hij tekende onder andere X-Men: Deadly Genesis (geschreven door Ed Brubaker), Ultimate Six (door Brian Michael Bendis) en Ultimate Galactus: Ultimate Nightmare (door Warren Ellis).

Heroes Dutch Comic Con 2020 - Trevor Hairsine

Acteurs

Colin O’Donoghue – Acteur Colin O’Donoghue is bij het grote publiek vooral bekend als hoofdrolspeler Captain Killian ‘Hook’ Jones uit de Emmy-genomineerde fantasyserie Once Upon A Time (2011-2018). Het personage groeide uit tot een instant favoriet bij de fans na zijn introductie in het tweede seizoen van de serie en bleef geliefd tot de laatste aflevering van de show. Once Upon A Time draaide zeven seizoenen en werd uitgezonden in meer dan 190 landen.

Colin O’Donoghue

Carolina Ravassa – (Stem)Actrice Carolina Ravassa is voor gamefans geen onbekende naam met haar werk voor de populaire first-person shooter Overwatch, waarvoor zij haar stem leende aan personage Sombra. Ook sprak zij de rol in van Tatiana Martinez voor Grand Theft Auto V en had ze een kleine rol in de third-person shooter Max Payne 3.

Carolina Ravassa

Meer speciale gasten worden binnenkort bekend gemaakt. Kijk ook op Dutchcomiccon.com/nl/guests

Modern Myths op de Dutch Comic Con

Modern Myths wil geen Comic Con overslaan en dus vind je op onze fantastische site sfeerverslagen en interviews met de gasten van de voorgaande edities. Een kleine greep:

Bekijk ons sfeerverslag van de Dutch Comic Con Winter Edition 2019
Lees ons interview met comic auteur Kurt Busiek
Bekijk ons sfeerverslag van de Dutch Comic Con 2018


Sfeerverslag Dutch Comic Con 2019 Winter Edition

Dutch Comic Con 2021 informatie:

Dutch Comic Con 2021: 20 en 21 november 2021
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 10:00
Prijs: Dagticket
€ 22,- / Weekendticket € 38,-
Tickets via: Dutchcomiccon.com/nl/Tickets
Meer informatie: Dutchcomiccon.com/nl

Gegevens

Begin:
november 20
Einde:
november 21
Kosten:
€22
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dutchcomiccon.com/nl

Organisator

Dutch Comic Con
Telefoon:
0183-680680
Site:
http://www.dutchcomiccon.com/nl

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 15 Utrecht 3521 AM + Google Maps
Telefoon:
030 295 5911
Site:
www.jaarbeurs.nl
Official Superhero Merchandise