Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers

Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

House of Horrors 2019 – 12 en 13 oktober, Turbinenhalle Oberhausen

oktober 12, 2019 @ 10:00 - oktober 13, 2019 @ 18:00

€27,52
House of Horrors 2019 logo groot

House of Horrors 2019 is het ultieme festival in Europa voor fans van de fantastische film. Op 12 en 13 oktober beleef je een hel van een weekend in de Turbinenhalle Oberhausen in Duitsland (net over de Nederlandse grens). House of Horrors is Europa’s enige horrorconventie op een oppervlakte van bijna 8.000 m², verdeeld over twee niveaus. Er zijn drie zalen met een grote buitenruimte, topsterrengasten en programma van ’s morgens tot’ s avonds. Ga er heen, als je durft!

Op het programma van House of Horrors 2019 staat onder meer: handtekeningensessies en fotoshoots met de sterren, gratis filmvertoningen, lezingen, fan-films, vraag- en antwoordsessies. Ook is er een cosplay zone, zijn er loterijen, workshops, verschillende tentoonstellingen, horror shows en presentaties van nieuwe horror films. Ook is er een grote dealermarkt. Hier is een greep uit het aanbod:

Speciale gasten

Op House of Horrors 2019 ontmoet je de horror-sterren up close and personal. Ook dit jaar is er een uitgebreide selectie van speciale gasten uit uiteenlopende griezelshows. Stel je vragen, scoor een handtekening en ga op de foto. Dit jaar zie je onder andere:

Dieter Laser – De excentrieke Duitse acteur Dieter Laser staat vooral bekend om zijn rol als Dr. Joseph Heiter in The Human Centipede. Ook speelde hij de miniserie Lexx en was hij Prof. Otto Blaettchen in The Ogre. Op Modern Myths zie je hem in onze November-special.

House of Horrors 2019 Dieter Laser

Mark Steger – Acteur Mark Steger zit verborgen in het monsterkostuum in Stranger Things. Daarnaast speelt hij in Scary Stories to Tell in the Dark en The Nun.

House of Horrors 2019 Mark Steger

Laurence R. Harvey – Ook deze acteur herken je onmiddellijk, als je The Human Centipede II en III kent.

House of Horrors 2019 Laurence R Harvey

Howard Sherman – In 1985 speelde Howard Sherman in George A. Romero’s Day of the Dead. Ook speelde hij rollen in Seinfeld, The Stand en Lethal Weapon 2.

House of Horrors 2019 Howard Sherman

Seth Gilliam en Kerry Cahill – Zowel Seth Gilliam als Kerry Cahill ken je uit The Walking Dead. Gilliam speelt priester Gabriel Stokes en Kerry Cahill speelt Dianne. Beide acteurs hebben nog tal van andere films en series op hun naam staan.

House of Horrors 2019 Seth Gilliam en Kerry Cahill

Lina Leandersson – De Zweedse actrice Line Leandersson is bekend van de horror Let The Right One In, waar ze Eli speelde. Daarnaast heeft ze een rol in The Arbiter en Broken Hill Blues.

House of Horrors 2019 Lina Leandersson

Meer info over de speciale gasten: www.houseofhorrors.events/stars

Programma

Die Geisterakten – Dit spook-onderzoekteam gaat al meer dan vier jaar naar plaatsen waar volgens de legendes meer paranormale activiteit is dan elders. House of Horrors 2019 laat het team tijdens een live optreden op zaterdag 12 oktober zien wat ze zoals ontdekt hebben.

House of Horrors 2019 Die Geisterakten

House of Horrors-kostuumwedstrijd – Op zondag 13 oktober is er een grote cosplay-competitie op het House of Horrors 2019. De jury kijkt niet alleen uit naar de beste kostuums uit het horrorgenre; alle cosplayers zijn welkom! Je kostuum hoeft dus niet per se eng te zijn. Je maakt kans op leuke geldprijsjes.

House of Horrors 2019 Cosplay Contest

 

Meer info over het programma: www.houseofhorrors.events/programm

House of Horrors 2019 Human Centipede reunion

HOUSE OF HORRORS 2019 INFORMATIE:

Horror Con: 12 en 13 oktober, Turbinenhalle Oberhausen
Tijd: Vanaf 10:00
Prijs: € 27,52 (dagticket) / Diverse prijzen voor de handtekeningen en andere speciale events / Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene mogen gratis
Meer informatie: www.houseofhorrors.events

Gegevens

Begin:
oktober 12, 2019 @ 10:00
Einde:
oktober 13, 2019 @ 18:00
Kosten:
€27,52
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.houseofhorrors.events/

Organisator

House of Horrors
E-mail:
(At) houseofhorrors.events
Website:
https://www.houseofhorrors.events/

Locatie

Turbinenhalle Oberhausen
Im Lipperfeld 23
Oberhause, 46047 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon:
+49.(0)208 452370
Website:
https://turbinenhalle.de/
Official Superhero Merchandise