Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Other Futures: A Multispecies Experiment – 17 mei, Amsterdam

mei 17, 2019 @ 20:00 - mei 18, 2019 @ 00:00

€12,50
Other Futures: A Multispecies Experiment logo

Other Futures: A Multispecies Experiment – Planten en bots nemen de wereld over!

Op 17 mei ligt de sleutel van het Compagnietheater Amsterdam in handen van Other Futures, het eerste niet-westerse sciencefiction platform. Other Futures: A Multispecies Experiment is een lab waar wordt geëxperimenteerd met een multispecies community. Kunnen we op heel andere manieren samenleven met verschillende soorten op aarde? Wat als kakkerlakken de wereld regeren? Wat als planten kunnen praten? Wat als het menselijk ras uitsterft?

Tijdens de avond wordt ruimte gegeven aan de meest spraakmakende, internationale sciencefiction kunstenaars en denkers. Zij voeden de bezoeker met futuristische ideeën en concepten om anders na te denken over de toekomst van onze samenleving door middel van sciencefiction. Niet alleen een alternatieve toekomst, maar ook een betere!

Other Futures: A Multispecies Experiment – Plant, Mens, Bot, Insect, of Humanoid

Other Futures: A Multispecies Experiment Natasha Tontey
Natasha Tontey

Elke deelnemer kiest een rol voor de avond: Plant, Mens, Bot, Insect, of Humanoid. Onder leiding van bekende moderators wordt gediscussieerd en gefantaseerd over uiteenlopende manieren om de soort een toekomst te geven. Aan het eind van de avond worden deze visioenen gepresenteerd.

Enkele van de kunstenaars en denkers die aanwezig zullen zijn: Natasha Tontey, Müge Yilmaz, Thomas Pachoud, Arjen Mulder, Wytske Versteeg en meer. De avond wordt geleid door Nastaran Razawi Khorasani.

 

Other Futures 2020

Het lab dient als een testcase voor het Other Futures Festival, het niet-westerse sciencefiction festival in de wereld, dat in Amsterdam plaats zal vinden in 2020. Modern Myths bezocht deze alternatieve toekomsten in Other Futures 2018, lees ons sfeerverslag.

Other Futures: A Multispecies Experiment speelt zich af in het Compagnietheater in Amsterdam op vrijdag 17 mei om 20:00. Het programma is Engels gesproken. Bekijk het hele programma en een filmpje:

Other Futures – A Multispecies Experiment: 17 mei
Locatie: Compagnietheater Amsterdam
Tijd: 20:00
Prijs: € 12,50
Tickets via: Het Compagnietheater
Meer informatie: www.compagnietheater.nl en www.otherfutures.nl

Gegevens

Begin:
mei 17, 2019 @ 20:00
Einde:
mei 18, 2019 @ 00:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.compagnietheater.nl/programma/ct-curated-by-other-futures/

Organisator

Other Futures
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Compagnietheater
Kloveniersburgwal 50
Amsterdam, 1012CX
+ Google Maps
Telefoon:
020 520 53 10
Bekijk de site van Locatie
Official Superhero Merchandise