Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spellenspektakel 2021 – 6 en 7 november, Jaarbeurs Utrecht

november 6 @ 10:00 - november 7 @ 18:00

€14
Spellenspektakel 2021 logo

Ben je bordspelliefhebber, kom dan naar het Spellenspektakel 2021! Dit jaar biedt deze geweldige spellenbeurs twee keer zoveel speelruimte en kun je naar verschillende toernooien, waaronder het EK Escape Room The Game. Er zijn honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen en winkels waar je ze direct kunt kopen. Het Spellenspektakel is dé plek voor bordspelliefhebbers.

Tijdens de gezelligste en grootste spellenbeurs van Nederland staat de Jaarbeurs Utrecht twee dagen volledig in het teken van bordspellen! Neem plaats aan een van de speeltafels om een spel te proberen. De aanwezige professionals helpen je gelijk op weg en voorzien je van slimme tips. Hou je van partygames of liever iets met wat meer diepgang? Of speel een coöperatief spel! Kijk voor het programma op de lijst met de aanwezige spellen.

Kom te weten welke spellen door de vak- en publieksjury zijn verkozen tot Speelgoed van het Jaar of ga de strijd aan in spannende spelcompetities.

Spellenspektakel 2021 - Speeltafel

EK Escape Room The Game

In het Europees kampioenschap Escape Room The Game gaat het erom welk team als eerste alle puzzels en raadsels oplost en weet te ontsnappen uit de Escape Room. Ken je Escape Room The Game nog niet? Lees onze spelrecensies:

Escape Room The Game: 2 Players Horror recensie – Modern Myths

Dungeons & Dragons

Dutch20 logoAltijd als eens op avontuur gewild in een potje Dungeons & Dragons? Op het Spellenspetakel 2021 kun je naar de stand van Dutch20. Deze organisatie brengt mensen bij elkaar via de beste hobby die er is: role-playing games! Hoewel Dungeons & Dragons natuurlijk de meest bekende RPG is, gaat Dutch20 voor iedereen aan de slag. Zij zorgen dat jij altijd een leuke groep kan vinden in een community die niet alleen ontzettend creatief is, maar ook gezelligheid biedt met evenementen en meet-ups, zoals op het Spellenspektakel!

Spellenspektakel 2021 - De Beurs

Spellenspektakel 2021: Voor de hele familie

Het Spellenspektakel biedt voor ieder wat wils. Van educatieve kinderspellen tot strategische bordspellen en van gezellige familiespellen tot kaartspellen. Bovendien is er een speciaal Kinderplein waar kinderen onder toezicht van professionele pedagogische medewerkers kunnen spelen, terwijl de ouders zelf de beurs kunnen bezoeken.

Spellenspektakel 2021 - Kinderplein

Modern Myths op Spellenspektakel

Als bordspelliefhebbers zijn de redacteuren van Modern Myths natuurlijk ook te vinden op het Spellenspektakel. Lees onze sfeerverslagen van deze geweldige beurs:

Spellenspektakel 2021 informatie:

Spellenbeurs: 6 en 7 november
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: Zaterdag 6 nov 10:00 – Zondag 7 nov 18:00
Prijs: Divers, in de voorverkoop o.a. Dagkaart volwassene:
€ 14,- / Kind (4 t/m 12) € 4,- / Gezin € 28,- / Passepartout € 24,- / Kind € 7,-
Tickets via: Spellenspektakel.nl/tickets
Meer informatie: Spellenspektakel.nl

Spellenspektakel 2021 banner

Gegevens

Begin:
november 6 @ 10:00
Einde:
november 7 @ 18:00
Kosten:
€14
Evenement Categorie:
Site:
https://spellenspektakel.nl

Organisator

Qdose B.V.
Telefoon:
088 888 2677
Site:
www.qdose.nl

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 15 Utrecht 3521 AM + Google Maps
Telefoon:
030 295 5911
Site:
www.jaarbeurs.nl
Official Superhero Merchandise