Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Fantasy Island - Michael Peña uitsnede
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Fantasy Island winactie – Win vrijkaartjes voor deze tropische bioscoopreis! (UPDATE: winnaars bekend)

Tropische eilanden lenen zich bij uitstek voor films en televisieseries. Noem ze maar op: Lost, Temptation Island, Fantasy Island, etc. Die laatste show uit de jaren 70 is nu de basis voor een nieuwe horrorfilm van Blumhouse Productions, want waarom ook niet? Zelf zien hoe dit uitpakt? Doe dan mee met onze Fantasy Island winactie en maak kans op twee vrijkaartjes voor deze tropische horror! 

In Fantasy Island, de nieuwe film van Blumhouse Productions, laat de mysterieuze Mr. Roarke (Michael Peña (Ant-Man and the Wasp, Narcos: Mexico)) de geheime dromen van zijn gasten uitkomen in zijn luxe en afgelegen tropische resort. Maar als de fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de gasten het raadsel van het eiland oplossen als ze er levend vanaf willen komen. Fantasy Island is geregisseerd door Jeff Wadlow (Truth or Dare, Kick-Ass 2, Bates Motel).

Vanaf 13 februari kun je Fantasy Island in de bioscoop zien.

Fantasy Island winactie - geen tijd om te relaxen op dit tropische eiland

Fantasy Island winactie: win twee vrijkaartjes
naar de bioscooptropen

Waren de vrijkaartjes voor The Lodge te koud voor je? Doe dan mee met onze Fantasy Island-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures geeft Modern Myths in de Fantasy Island winactie 3 x 2 vrijkaartjes voor deze tropische horrorfilm weg.

Fantasy Island - poster

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Fantasy Island winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Fantasy Island’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je daarbij voor bonuspunten op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. Aanmelden kan hier.

Fantasy Island winactie – de vragen:

1) In de originele Fantasy Island televisieserie uit de jaren 70 werd Mr. Roarke gespeeld door acteur Ricardo Montalban. Hij en acteur Michael Peña – die in deze horrorfilm Roarke speelt – hebben nog iets gemeen samen. Ricardo Montalban sprak de stem in van El Encantador in een aflevering van een kindertekenfilmserie, waarvan een live-actionfilm gemaakt is, waarin Michael Peña het personage Cole speelt. Welke tekenfilmserie en/of live-actionfilm bedoelen we? Noem de tekenfilm, de film of beide.

2) Een van de hoofdrollen in deze nieuwe horror van Blumhouse is weggelegd voor actrice Lucy Hale. Dit is niet de eerste keer dat ze in een Blumhouse-horror een van de hoofdrollen vertolkt. In welke andere film van producent Jason Blum doet ze dit ook?

A. Ma
B. Truth or Dare
C. Happy Death Day

3) Als je naar het werk van Jeff Wadlow kijkt, zie je dat hij als regisseur en producent graag wisselt tussen horrorproducties en superheldenfilms. Nu Fantasy Island klaar is, is hij begonnen met de voorbereidingen voor een superheldenfilm gebaseerd op het werk van striptekenaar J. Scott Campbell. Welke stripserie over gevaarlijke vrouwelijke spionnen gebruikt deze film als inspiratiebron?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 19 februari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die aan hun kleurtje kunnen gaan werken (of bleek van schrik terugkeren) zijn:

N. Idriri, H. Davids en M. van der Schoor

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Dora the Explorer / Dora and the Lost City of Gold
  2. Truth or Dare (B)
  3. Danger Girl

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van Fantasy Island:

© 2019-2020 Modern Myths / Beeldmateriaal © Universal Pictures

Fantasy Island - poster

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise