Ghostbusters: Afterlife winactie – Modern Myths
Doctor Strange 2 banner

Ghostbusters: Afterlife winactie – Win vrijkaarten en een griezelig goed goodie pakket! (UPDATE: Winnaars bekend)

Jason Reitman – de zoon van Ghostbusters regisseur/producent Ivan Reitman – treedt met Ghostbusters: Afterlife in de voetsporen van zijn vader. En daarmee krijgen we een nieuw avontuur in het originele Ghostbusters universum! Heb jij deze spokenjagers in de jaren 80 in de bioscoop gezien en wil je dat gevoel opnieuw beleven? Of zijn de Ghostbusters nieuw voor je? In beide gevallen: Doe mee met onze Ghostbusters: Afterlife winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes en een griezelig goed goodie pakket! 

Lees ook Dirks Ghostbusters: Afterlife recensie en zijn interview met Jason Reitman en Gil Kenan.

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke Ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

Ghostbusters: Afterlife draait vanaf 18 november in de bioscoop.

Paul Rudd als Mr. Grooberson

Ghostbusters: Afterlife winactie – Win vrijkaartjes en een goodie pakket

Ben jij niet bang voor spoken? Doe dan mee met onze Ghostbusters: Afterlife prijsvraag. Modern Myths geeft twee keer twee vrijkaartjes voor deze nieuwe Ghostbusters weg in samenwerking met Universal Pictures. Inclusief een griezelig leuk goodie pakket, bestaande uit een fles, gymtas en “license plate” (nummerplaat) voor aan de muur!

Ghostbusters: Afterlife - Poster

Zo doe je mee:

In deze Ghostbusters: Afterlife winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes met goodie pakket door zowel antwoord te geven op onze Ghostbusters: Afterlife winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes en een pakket onder iedereen die op 24 november geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee kaartjes en een pakket onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Ghostbusters: Afterlife winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes en een goodie pakket. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Ghostbusters: Afterlife – De vragen:

1) In Ghostbusters: Afterlife komen we meer te weten over wat er met de originele Ghostbusters is gebeurd sinds we ze voor het laatst zagen in Ghostbusters II uit 1989. Hoewel, één Ghostbuster zagen we daarna nog heel kort in de spokenfilm Casper uit 1995. Wie was dat?

A – Dr. Peter Venkman
B – Dr. Raymond Stantz
C – Dr. Egon Spengler
D – Winston Zeddemore

2) Acteur Paul Rudd speelt in het Marvel Cinematic Universe superheld Scott Lang – Ant-Man. In Ghostbusters: Afterlife speelt hij Mr. Grooberson. In zijn nieuwe film Ant-Man and the Wasp: Quantumania speelt vervolgens weer een Ghostbusters acteur mee. Welke acteur?

A – Bill Murray
B – Dan Aykroyd
C – Sigourney Weaver
D – Ernie Hudson

3) Actrice Mckenna Grace speelt in Ghostbusters: Afterlife als Phoebe. Het is niet de eerste keer dat ze meespeelt in een film met beroemde spokenjagers. Hoe heet de film uit 2020 waarin ze de stem inspreekt van een jonge spokenjager?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 24 november.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die in de bioscoop mogen gaan rondspoken zijn:

A. Boschman en The Book Lover (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Raymond Stantz (B)
2) Bill Murray (A)
3) Scooby!

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Stay Puft Marshmallow Man

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise