Knock at the Cabin winactie - Modern Myths

Knock at the Cabin winactie – Win vrijkaartjes voor de nieuwe M. Night Shyamalan! (UPDATE: Winnaars bekend)

Hoe ver zou jij gaan om de ondergang van de wereld te voorkomen? Zal je überhaupt meewerken als er een groep vreemdelingen bij je aanklopt om jou te vertellen dat je de apocalypse kunt tegenhouden? Het overkomt een familie in Knock at the Cabin, de nieuwe thriller van M. Night Shyamalan (The Sixth Sense). Wil je weten in welk dilemma de hoofdrolspelers belanden, doe dan mee met onze Knock at the Cabin winactie. Je maakt kans op twee vrijkaartjes! 

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen. Zij kondigen het einde van de wereld aan en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen.

Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven, voordat alles verloren is. In deze nieuwe thriller van M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Old, Glass) zie je onder andere Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Hotel Artemis), Jonathan Groff (Frozen, The Matrix Ressurections) en Rupert Grint (Harry Potter, Snatch).

Knock at the Cabin draait vanaf 2 februari in de bioscoop.

Kristen Cui als Wen in Knock at the Cabin

Knock at the Cabin winactie – Win vrijkaartjes voor de apocalypse

Wil jij ook weten hoe de ondergang van de wereld voorkomen kan worden? Doe dan mee met onze Knock at the Cabin prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Universal Pictures twee keer twee vrijkaartjes voor deze thriller weg!

Knock at the Cabin recensie - poster

Zo doe je mee:

In deze Knock at the Cabin winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Knock at the Cabin winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 9 februari geabonneerd is op onze nieuwsbrief en twee kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Knock at the Cabin winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in en doe mee met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Knock at the Cabin winactie – De vragen:

1) In de meeste gevallen schrijft, produceert en regisseert M. Night Shyamalan zijn eigen films (en geeft zichzelf ook altijd een gastrolletje). Welke van onderstaande titels heeft hij echter wel geschreven, maar niet geregisseerd?

A. Stuart Little
B. The Last Airbender
C. After Earth

2) Actieheld Dave Bautista is inmiddels ook in talloze films te zien, waaronder veel sciencefiction. Met de ondergang van de wereld is hij ook bekend, en dan vooral met de zombie-apocalypse. In welke Netflix-film probeert Bautista tussen de zombies 200 miljoen dollar uit een kluis te stelen?

3) Acteur Rupert Grint is lekker bezig zijn rol van Ron Weasley uit de Harry Potter-films van zich af te schudden. Onlangs had hij de hoofdrol in een van de afleveringen van de Netflix horror-bloemlezing Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities. Hij speelt daarin Walter Gilman in het verhaal Dreams in the Witch House. Deze aflevering is gebaseerd op een horrorverhaal van welke beroemde Amerikaanse auteur?

Modern Myths verloot de vrijkaartjes onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 9 februari.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars bij wie de postbode zal aankloppen met vrijkaartjes zijn:

L. Elderman en R. Blom (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Stuart Little (A)
  2. Army of the Dead
  3. H.P. Lovecraft

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2023-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Kristen Cui als Wen, Jonathan Groff als Eric en Ben Aldridge als Andrew

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.