Light of My Life blu-ray_dvd winactie – Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Light of My Life blu-ray/dvd winactie – win deze post-apocalyptische thriller! (UPDATE: winnaars bekend!)

In Light of My Life trekt een vader met zijn dochter de bossen in als een dodelijke pandemie de helft van de wereldbevolking heeft weggevaagd. Casey Affleck schreef en regisseerde deze post-apocalyptische thriller en speelt er de hoofdrol in. Wil je een Light of My Life blu-ray of dvd winnen om te zien dat een epidemie altijd erger kan, doe dan mee met onze Light of My Life blu-ray/dvd winactie en maak kans op een exemplaar! 

Lees onze Light of My Life dvd-recensie.

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd, besluit een vader (Casey Affleck (Interstellar, A Ghost Story)) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky (He’s Out There)) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan. Oscar-winnaar Casey Affleck schrijft, acteert en regisseert deze sciencefiction survival thriller.

Light of My Life is vanaf 24 juni uit op blu-ray en dvd.

Light of My Life recensie - Rag

Light of My Life blu-ray/dvd winactie:
maak kans op een blu-ray of dvd

Doe je mondkapje voor en doe mee met onze Light of My Life blu-ray/dvd-prijsvraag. In samenwerking met The Searchers geeft Modern Myths in de Light of My Life blu-ray/dvd winactie 2x de blu-ray en 1x de dvd van deze post-apocalyptische survival thriller weg.

Light of My Life blu-ray/dvd winactie – prijzen

Zo doe je mee:

In deze Light of My Life blu-ray/dvd winactie maak je dubbel kans op een prijs! Ten eerste kun je meedingen naar een blu-ray of dvd door antwoord te geven op onze Light of My Life blu-ray/dvd winactie-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Light of My Life blu-ray/dvd winactie’ en laat weten of je een blu-ray of dvd zou willen winnen. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Ten tweede kun je je abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. We verloten een van de blu-rays onder iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

Light of My Life blu-ray/dvd winactie vragen:

1) In Light of My Life staat het personage dat Casey Affleck speelt enkel bekend als “dad”. Welke actrice speelt “mom”? Hint: deze actrice speelt in een televisieserie die zich ook in een dystopische toekomst afspeelt. De eerste drie seizoenen van die serie zijn te zien op Videoland en televisiezender FOX is net begonnen met het uitzenden van seizoen 1.

2) Light of My Life doet denken aan een andere film waarin een vader met zijn kind door een apocalyptische toekomst moet reizen om te overleven. In deze film speelt Viggo Mortensen (The Lord of the Rings trilogie) de vader, maar is het een zoon die hij probeert te beschermen. Welke film uit 2009 bedoelen we?

3) Casey Affleck is de jongere broer van Ben Affleck (Justice League). Ook Ben Affleck heeft films geschreven en geregisseerd. In welke beroemde film uit 1997, die Ben schreef samen met Matt Damon, speelt Casey ook een rol?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 5 juli.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die hun licht hebben laten schijnen over deze winactie en een blu-ray of dvd winnen zijn:

Blu-ray: R. Barnhoorn en Verine (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: J. van Lievenoogen

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale)
  2. The Road
  3. Good Will Hunting

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van Light of My Life:

© 2019-2020 Modern Myths / Beeldmateriaal: © The Searchers

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise