Nope winactie - Modern Myths
Official Superhero Merchandise

Nope winactie – Win vrijkaartjes voor de nieuwe Jordan Peele! (UPDATE: Winnaars bekend)

Met Get Out en Us heeft regisseur Jordan Peele laten zien dat het horrorgenre nog springlevend is. Alle ogen zijn dan ook gericht op zijn nieuwe film: Nope. De bewoners van een eenzaam gehucht in het binnenland van Californië zijn getuige van een huiveringwekkende ontdekking. Zelf zien wat er daar aan de hand is? Doe dan mee met onze Nope winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes! 

Lees binnenkort André’s Nope recensie.

Bestaat er zoiets als een slecht mirakel? In zijn nieuwe horrorfilm Nope geeft Oscar-winnaar Jordan Peele (Get Out, Us) een nieuwe draai aan de zomerfilm. Deze nachtmerrie is een groots horroravontuur, waarin de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen.

Peele werkte voor Nope samen met Oscar-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), Keke Palmer (Hustlers, Alice) en Steven Yeun (Minari, Okja).

Nope draait nu in de bioscoop.

Keke Palmer als Emerald Haywood

Nope winactie – Win vrijkaartjes voor dit horror-mysterie

Begeef je in het ongewisse en zeg “yep” tegen onze Nope prijsvraag! Modern Myths geeft drie keer twee vrijkaartjes weg in samenwerking met Universal Pictures!

Nope winactie - poster

Zo doe je mee:

In deze Nope winactie maak je dubbel kans op de vrijkaartjes door zowel antwoord te geven op onze Nope winactie-vragen én door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verloten twee vrijkaartjes onder iedereen die op 28 augustus geabonneerd is op onze nieuwsbrief en vier kaartjes onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Nope winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Ben je enthousiast over deze winactie? Volg ons dan op onze social media kanalen en reageer op de winactie-post.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar de vrijkaartjes. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Nope winactie – De vragen:

1) Jordan Peele is niet alleen een begenadigd regisseur, hij is ook acteur, stemacteur en scenarioschrijver. Voor de remake van welke klassieke jaren 90 horrorfilm schreef hij in 2021 het script? Zeg de naam van het titelpersonage vijf keer in de spiegel en die moordenaar komt je halen!

2) Hoe heet de superschurk die acteur Daniel Kaluuya speelde in Kick-Ass 2 uit 2013?

3) Ook actrice Keke Palmer is geen onbekende met het horrorgenre. In welke televisieserie, waarin een seriemoordenaar het op een groep tieners gemunt heeft, speelde ze in 2019 als Kym?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 28 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een harde ‘Yes!’ mogen laten horen zijn:

M. Parren, H. Geers en Kokkie1 (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Candyman
2) Black Death
3) Scream

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2022-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Universal Pictures

Nope

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.