Roald Dahl’s The Witches winactie

Roald Dahl’s The Witches winactie – Haal deze Roald Dahl remake in huis! (UPDATE: Winnaars bekend)

Schrijver Roald Dahl heeft talloze klassiekers op zijn naam, waar The Witches De Heksen – een van de bekendste van is. In 1990 werd de verfilming van dit griezelboek voor kinderen ook een klassieker en vorig jaar maakte regisseur Robert Zemeckis (Back to the Future, Forrest Gump) een remake. Deze remake – Roald Dahl’s The Witches – verschijnt nu op blu-ray en dvd. Wil je zo’n magisch schijfje winnen, doe dan mee met onze Roald Dahl’s The Witches winactie! 

Lees ook Yvettes Roald Dahl’s The Witches blu-ray recensie of nu alvast Jeroens bioscooprecensie.

Regisseur Robert Zemeckis geeft met Roald Dahl’s The Witches een nieuwe invulling aan het geliefde boek van de Britse auteur. Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen (Jahzir Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma Octavia Spencer (Ma) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks (Anne Hathaway (The Dark Knight Rises, Alice in Wonderland)) haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren…

Roald Dahl’s The Witches is vanaf 17-3 verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Roald Dahl - De Heksen

Roald Dahl’s The Witches winactie: win deze jeugdhorror op blu-ray of dvd

Blijf uit de klauwen van de heksen, terwijl je meedoet met onze Roald Dahl’s The Witches prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros geeft Modern Myths de film eenmaal op blu-ray en eenmaal op dvd weg!

The Witches winactie prijzen

Zo doe je mee:

In deze Roald Dahl’s The Witches winactie maak je kans op een blu-ray of dvd door antwoord te geven op onze Roald Dahl’s The Witches winactie-vragen. We verloten de prijzen onder iedereen die tot en met 28 maart de vragen goed wist te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Roald Dahl’s The Witches winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments. Geef ook even aan of je voorkeur uitgaat naar een blu-ray of een dvd.

Roald Dahl’s The Witches winactie – De vragen:

1) Komiek Chris Rock spreekt de stem in van de held als hij ouder is (en een muis). Om welke komische animatiefilmtrilogie staat Chris Rock ook bekend en aan welk dier verleent hij daar zijn stem?

2) Wat voor nummer heeft de hotelkamer van de Opperheks in deze remake van The Witches?

A – 454
B – 208
C – 666

3) In deze versie is het acteur Stanley Tucci die de hotelmanager Mr. Stringer speelt. Hij heeft al vaker samen met Anne Hathaway gespeeld. In welke “duivelse” film speelden ze eerder samen?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 28 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die straks in een muis worden omgetoverd zijn:

Blu-ray: Marinus (nieuwsbrief abonnee)
Dvd: N. Schoon

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1) Chris Rock is de zebra Marty in de Madagascar animatiefilms.
2) 666 (C). Nummer 454 is het kamernummer in het The Witches boek en nummer 208 komt uit de gelijknamige film uit 1990.
3) The Devil Wears Prada

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

The Witches recensie – De held - Jahzir Bruno

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

8 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.