Shang-Chi en Jungle Cruise winactie – Modern Myths
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shang-Chi en Jungle Cruise winactie – Win een goodie pakket van deze Disneys! (UPDATE: Winnaars bekend)

In de bioscoop is gelukkig weer ruime keuze uit geweldige films. Uit de stallen van Disney kun je momenteel naar de avonturenfilm Jungle Cruise en het Marvel spektakel Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Beide films hebben we aangeprezen hier op Modern Myths en nu kun je van beide ook nog een goodie pakket winnen. Leuk? Dat dachten we. Doe mee met onze Shang-Chi en Jungle Cruise winactie! 

Lees ook Jeroens Shang-Chi en Silvias Jungle Cruise recensies.

In Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings van Marvel Studios moet Shang-Chi (Simu Liu (Blood and Water, Kung Fu Cops)) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben. Onherroepelijk wordt hij terug in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie getrokken. Met een wervelende kung-fu film tot gevolg, waarin je een mythologische kant van het Marvel universum te zien krijgt, dat nog niet eerder zo in beeld werd gebracht. Naast Simu Liu speelt Tony Leung (Hero, The Grandmaster) in de film Wenwu, Akwafina (Raya and the Last Dragon) speelt Katy en Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) speelt Jiang Nan. De film is geregisseerd door Destin Daniel Cretton (The Glass Castle, Tokyo Vice).

Simu Liu in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Disney’s Jungle Cruise is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff (Dwayne Johnson (VaianaRampageJumanji: Welcome to the Jungle,) en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton (Emily Blunt (The Girl on the TrainMary Poppins Returns, A Quiet Place). Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. De dappere Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen.

Shang-Chi en Jungle Cruise draaien nu in de bioscoop.

Jungle Cruise recensie - Modern Myths

Shang-Chi en Jungle Cruise winactie – Win een goodie pakket!

Of je beide films nu wel of niet gezien hebt, deze goodie pakketten wil je hebben. Doe mee met onze Shang-Chi en Jungle Cruise prijsvraag. Modern Myths geeft in samenwerking met Disney van elke titel één goed gevuld pakket weg!

Het Shang-Chi pakket bestaat uit een rugzak, pet, sleutelhanger, notitieboekje, speldje en usb-stick.

Shang-Chi en Jungle Cruise winactie prijzen - Shang-ChiShang-Chi recensie - Poster

Het Jungle Cruise pakket bestaat uit een pen, etui, waterfles, tas en notitieboekje. Geen afbeeldingen helaas, maar wel een te gek pakket!

Jungle Cruise recensie - Poster

Zo doe je mee:

In deze Shang-Chi en Jungle Cruise winactie maak je dubbel kans op een van de goodie pakketten. Reageer op een of meerdere van de social media posts die bij deze winactie horen én schrijf je in op onze nieuwsbrief. We verloten een van de pakketten onder iedereen die voor 25 september gereageerd heeft op onze social media posts en een pakket onder iedereen die op die datum nieuwsbrief abonnee is!

Je vindt ons op social media op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Bij die laatste mag je reageren onder de trailers van Shang-Chi en Jungle Cruise. Geef bijvoorbeeld aan welke van de twee pakketten je graag zou winnen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een prijs. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle deelnemers. Reageren kan t/m 25 september.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die de tjokvolle Disney-pakketten thuisgestuurd krijgen zijn:

Shang-Chi: Merel 92 (nieuwsbrief abonnee)
Jungle Cruise: E. Narcisz

Gefeliciteerd! De prijzen komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina.

© 2019-2023 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Disney

Andy Le als Death Dealer

Jungle Cruise recensie

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

22 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise
  • Films en seriesFilms en series