Slapen in een Zee van Sterren winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Slapen in een Zee van Sterren winactie – win de nieuwe Christopher Paolini!

De Amerikaanse schrijver Christopher Paolini werd met zijn debuutroman Eragon al op negentienjarige leeftijd een New York Times bestselling auteur. Met Oudste, Brisingr en Erfenis ronde hij zijn epische fantasy serie Het Erfgoed af. Nu verschijnt zijn nieuwe boek: Slapen in een Zee van Sterren, waarmee Paolini zich in het sciencefictiongenre begeeft. Wil je dit nieuwe Paolini-avontuur winnen, doe dan mee met onze Slapen in een Zee van Sterren winactie! 

Lees binnenkort de Slapen in een Zee van Sterren recensie van Joany!

Slapen in een Zee van Sterren recensie - cover boekIn Slapen in een Zee van Sterren maak je kennis met Kira Navárez. Zij werkt als xenobioloog op een ruimteschip en het is haar taak om nog niet gekoloniseerde planeten te inventariseren en te ontdekken of ze bruikbaar zijn voor mensen. Na jaren trouwe dienst is Kira het constante ruimtereizen en gescheiden zijn van haar vriend Alan zat. Ze is klaar om haar carrière vaarwel te zeggen en te gaan settelen.

Maar voor het zover is, heeft Kira nog een laatste planeet te inventariseren. Het is een routinemissie en ze is, als het goed is, binnen een paar dagen terug bij Alan. Eenmaal op de planeet aangekomen gaat het echter mis. Kira valt, scheurt haar beschermende pak en raakt per ongeluk een onbekend object aan – het gevaarlijkste wat je tijdens een exploratiemissie kan overkomen. Niet veel later wordt ze gevonden door een collega en mee teruggenomen naar het ruimteschip. Maar er is iets in haar gewekt…

Slapen in een Zee van Sterren verschijnt op 6 oktober.

Slapen in een Zee van Sterren winactie: win de nieuwe Paolini

Verruil je middeleeuwse kostuum voor je ruimtepak en doe mee met onze Slapen in een Zee van Sterren prijsvraag. In samenwerking met Boekerij geeft Modern Myths in de Slapen in een Zee van Sterren winactie deze spannende, nieuwe Paolini 2x weg.

Slapen in een Zee van Sterren recensie - cover boek

Zo doe je mee:

In deze Slapen in een Zee van Sterren winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze Slapen in een Zee van Sterren winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 16 oktober geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Slapen in een Zee van Sterren winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een boek. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Slapen in een Zee van Sterren winactie – De vragen:

1) In 2019 keerde Christopher Paolini nog eenmaal terug naar Alagaësia om te kijken hoe het Eragon na Het Erfgoed Hoe heet dit boek met korte verhalen?

2) Eragon is in 2006 verfilmd. Welke actrice sprak de stem in van draak Saphira?

3) In het Engels heet Paolinis nieuwe boek To Sleep in a Sea of Stars. De audioversie wordt voorgelezen door Jennifer Hale, die bij gamers zeer bekend staat als Commander Shepard in welke epische sciencefiction gameserie?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 16 oktober.

Vul hier in aan welke winactie je deelneemt
Vul hier je antwoorden in

Je gegevens

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths

Zee van Sterren

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise