Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie - Modern Myths
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie – win de finale van de Skywalker saga! (UPDATE: winnaars bekend)

Met Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker is de nieuwe Star Wars-trilogie die in 2015 begon afgerond. Het is tevens de afsluiting van de saga rond Luke Skywalker en zijn familie. De nieuwe trilogie heeft heel wat discussie op gang gebracht en dit laatste deel is vanaf 5 juni uit op blu-ray, dvd en 4K UHD. Ben jij ook nog niet uitgepraat over de film, doe dan mee met onze Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie en maak kans op een exemplaar! 

Lees binnenkort ook de Star Wars: The Rise of Skywalker dvd-recensie van Daniel of nu al de Star Wars: The Rise of Skywalker filmrecensie van Jeroen.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams (Lost, Star Trek: The Future Begins, Super 8) bundelen opnieuw hun krachten en nemen je mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. In dit meeslepende slot van de baanbrekende Skywalker-saga, worden nieuwe legendes geboren en begint de laatste strijd voor vrijheid in het universum.

Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 5 juni uit op blu-ray, dvd en 4K UHD en streamt nu op Disney+.

Star Wars The Rise of Skywalker - Rey versus Kylo op zee

Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie: maak dubbel kans op een blu-ray

Pak je X-Wing of TIE Fighter en doe mee met onze Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray-prijsvraag. In samenwerking met Walt Disney Home Entertainment geeft Modern Myths in de Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie 2x de blu-ray van deze epische sciencefictionfilm weg.

Star Wars The Rise of Skywalker blu-ray packshot

Zo doe je mee:

In deze Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie maak je dubbel kans op een prijs! Ten eerste kun je meedingen naar een blu-ray door antwoord te geven op onze Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie-vragen. Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Star Wars: The Rise of Skywalker blu-ray winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Ten tweede kun je je abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. We verloten een van de blu-rays onder iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al abonnee, dan doe je automatisch mee! Aanmelden kan hier.

De vragen:

1) In deze nieuwste Star Wars-trilogie spelen veel acteurs uit andere films en meer bekende personen geheime rollen als Stormtroopers. Welke televisiekok had in The Rise of Skywalker zo’n rolletje?

A. Jamie Oliver
B. Gordon Ramsay
C. Rachael Ray

2) Eind 2019 werd het script van The Rise of Skywalker te koop aangeboden op eBay. Later werd bekend dat acteur John Boyega – Finn in de film – degene was die het script vergeten was mee te nemen toen hij verhuisde. Waar had hij het script laten slingeren, zodat een schoonmaker het kon vinden?

A. Bij het oud papier
B. Onder zijn bed
C. Tussen de kussens van de bank

3) Er is maar één acteur die een rol heeft gehad in alle negen ‘Skywalker’ Star Wars-films, vanaf de eerste in 1977 tot deze laatste uit 2019. Welke acteur bedoelen we en wat was zijn rol in de saga?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 14 juni.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden. LET OP: Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord dat als je een van de winnaars bent jouw NAW-gegevens eenmalig aan Disney zullen worden verstrekt, zodat deze de prijzen kan versturen. In verband met de voorzorgsmaatregelen in het kader van de COVID-19 pandemie is het nog niet duidelijk wanneer de film kan worden verstuurd.

UPDATE:

En de winnaars die de Rise of Skywalker nog eens mee gaan maken op blu-ray zijn:

D. Kruyshaar en A. Oomis (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Jamie Oliver (A)
  2. Onder zijn bed (B)
  3. Anthony Daniels die in alle delen C-3PO heeft vertolkt

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2020 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Disney

Star Wars The Rise of Skywalker - Leia en Rey

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise