The Lion King Winactie - Simba geboren

The Lion King Winactie: win een notitieboekje, pen en paspoortetui om voor te brullen! (UPDATE: winnaars bekend)

Vol trots presenteren we de Modern Myths The Lion King Winactie! Maak kans op een notitieboekje met pen en een prachtig paspoortetui van deze nieuwe live action vertelling van een van de meest populaire Disney tekenfilms: The Lion King.

In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau (Iron Man, Cowboys & Aliens) je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen.

De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

De sterrencast in The Lion King bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.

The Lion King Winactie - Simba en Mufasa

The Lion King Winactie: win een notitieboekje + pen + paspoortetui

Laat zien dat jij de grootste en sterkste The Lion King-fan bent en doe mee met onze The Lion King-prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Modern Myths in de The Lion King Winactie 2 x een The Lion King-prijzenpakket weg, met daarin een notitieboekje met pen en een paspoortetui. Laat van je horen!

The Lion King Winactie prijzenZo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Lion King Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘The Lion King Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Geef voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina aan met welk dier uit The Lion King jij jezelf het meest identificeert. Tag, als je wilt, ook je vrienden en vertel daarbij op welk dier uit de film zij lijken. Alles is geoorloofd!

De vragen:

1. Regisseur Jon Favreau heeft al eerder voor Disney een klassiek verhaal vol wilde beesten in live action gefilmd. Welke?

A. Tarzan
B. Mowgli
C. The Jungle Book

2. Acteerlegende James Earl Jones spreekt in The Lion King opnieuw de stem in van koning Mufasa. In welke komediefilm speelde hij ook een Afrikaanse koning, maar dan van het fictieve koninkrijk Zamunda?

3. Ook de roodsnavelneushoornvogel Zazu is in deze nieuwe The Lion King weer van de partij. Wij hopen dat hij ook in deze versie het volgende, grappige liedje ten gehore brengt:

A. I’ve got a lovely bunch of Coconuts van Fred Heatherton
B. The Lion Sleeps Tonight van The Tokens
C. (Lime in the) Coconut van Harry Nilsson

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 15 juli.

Vanaf 17 juli 2019 brult The Lion King in de bioscopen. Bekijk de trailer:

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die op savannevakantie zouden kunnen in The Lion King-stijl zijn…

E. Pooters en B. Rave

Gefeliciteerd! Het prijzenpakket komt zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1. The Jungle Book (C)
2. James Earl Jones speelde koning Jaffe Joffer in Coming to America
3. I’ve got a lovely bunch of Coconuts van Fred Heatherton (A)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths

The Lion King Winactie filmposter

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise