Truth or Dare griezel
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Truth or Dare-winactie – Win vrijkaartjes en een t-shirt als je durft! (UPDATE – Winnaars bekend)

In Truth or Dare moet je spelen om te overleven, waarbij de waarheid vaak afgrijselijker is dan de gevraagde opdrachten. Modern Myths daagt je uit om naar deze nieuwe, bovennatuurlijke thriller van Blumhouse Productions te gaan. Win vrijkaartjes in onze Truth or Dare-winactie!

Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen in Truth or Dare, de nieuwe thriller van Blumhouse Productions (Get Out, Split, Happy Death Day). Een onschuldig spelletje ‘Truth or Dare’ krijgt een dodelijke afloop wanneer degenen die liegen en degenen die de ‘dare’ weigeren op mysterieuze wijze gestraft worden. De regie is in handen van Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) en de cast bestaat verder uit Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto en Sophia Taylor Ali. De film is geproduceerd door Jason Blum van Blumhouse, en Wadlow is uitvoerend producent.

De Modern Myths recensie van Truth or Dare van redacteur Daniel kun je hier lezen.

Truth or Dare-winactie onder onsje

Truth or Dare-winactie: maak kans op vrijkaartjes en t-shirt

Ga onze uitdaging aan en doe mee met deze Truth or Dare-prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures geeft Modern Myths in de Truth or Dare-winactie 3x twee vrijkaartjes en een t-shirt voor deze thriller weg.

Truth or Dare-winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze uitdagende Truth or Dare-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van Truth or Dare-winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 10 mei.

De vragen:

    1. Regisseur/schrijver/producent Jeff Wadlow is geen onbekende in het horror/thriller genre. Zo schreef hij twee afleveringen van een televisieserie gebaseerd op een beroemde thriller van Alfred Hitchcock. Hoe heet deze televisieserie die zich afspeelt voor welke beroemde Hitchcock-thriller? (noem dus de naam van de televisieserie en de film).

 

    1. Ook hoofdrolspelers Lucy Hale en Tyler Posey hebben we al eerder kunnen zien in het horrorgenre. Sterker nog, beide acteurs hebben een rol gespeeld in respectievelijk een film en een televisieserie uit een bekende ‘slasher’-serie. Welke horror/slasher-serie bedoelen we?

 

  1. Blumhouse Productions timmert aardig aan de weg wat nieuwe films betreft. Een van hun nieuwe projecten is gebaseerd op een populaire indie game, waar onze redacteur Daniel vorige week nog een game- en boekrecensie over schreef. Welke indie game bedoelen we?A. Candy Crush
    B. Five Nights at Freddy’s
    C. Pokémon GO

Truth or Dare is nu te zien in de bioscoop. Wil je vast een glimp van de waarheid opvangen, bekijk dan de Truth or Dare trailer.

www.universalpictures.nl

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes en t-shirts zijn…

M. de Graaf, M. Bruins en B. Pijnappels

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Jeff Wadlow schreef twee afleveringen van de televisieserie Bates Motel, gebaseerd op de Hitchcock film Psycho.
2) De horror/slasher-serie waarin zowel Lucy Hale als Tyler Posey gespeeld hebben is Scream.
3) Blumhouse Productions werkt aan een film gebaseerd op de indie game Five Nights at Freddy’s (B).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2023 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

Truth or Dare-winactie poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.