Wonder Woman door Mezco Toyz en NECA 1
Doctor Strange 2 banner

Modern Myths Merchandise: Wonder Woman door Mezco Toyz en NECA

Nu Wonder Woman hoge ogen gooit in de bioscopen, is het toepasselijk om deze Modern Myths Merchandise te wijden aan de prinses van Themyscira. Heb je de film gezien, haal Diana dan in huis met het action figuur van Mezco Toyz. Ben je een echte fan? Dan kun je niet om de life-size Wonder Woman van NECA heen. Werp je lasso uit en haal ze binnen in deze Modern Myths Merchandise: Wonder Woman merchandise.

Wonder Woman is gecreëerd door de Amerikaanse psycholoog en schrijver William Moulton Marston in 1941. Wonder Woman behoort tot de heilige drie-eenheid van DC Comics, samen met Superman en Batman. Met het succes van de huidige film neemt Diana haar rechtmatige plaats weer in naast de Kryptioniër en de vleermuis. Er zijn ook talloze mogelijkheden om Diana naar je vitrine te halen. Wil je beginnen met een figuur gebaseerd op de film waarin Gal Gadot schittert, kijk dan eens bij Mezco Toyz. Hun 16 cm lange Wonder Woman uit de One:12 collectie ziet er wonderlijk uit.

Modern Myths je vitrine: Wonder Woman
Modern Myths je vitrine: Wonder Woman

Mezco Diana One:12 Collective

Het Wonder Woman figuur van Mezco is voorzien van een flink aantal mogelijkheden om naar eigen smaak aan te passen. Naast een alternatief hoofdje krijg je zes handen om Diana in een actiepose te zetten. Haar accessoires bestaan uit haar zwaard, schild en lasso. Tot slot is er een stevige basis om haar op te zetten en krijg je een hulpstuk om Diana in de juiste positie te zetten. Haar lichaam kun je op 30 plekken poseren. Het figuur is met de hand beschilderd en draagt het harnas uit de film. Het figuur wordt eind dit jaar verwacht en zal 80 dollar kosten.

Wonder Woman door Mezco Toyz en NECA 3

Wonder Woman Merchandise: NECA life-size statue

Vind je 16 cm niet lang genoeg om de glorie van Diana adequaat te weerspiegelen, dan kan NECA je helpen. Zij brengen namelijk een Wonder Woman beeld op ware grootte uit, waarmee je Diana levensecht in huis kunt halen. Dat scheelt ook weer ruimte in je vitrine. Het beeld is zo’n 1.80 meter en gemaakt van schuimrubber en latex, met synthetisch haar. Ook dit beeld is met de hand geschilderd en draagt het filmharnas. Het beeld zal in oktober beschikbaar komen. De prijs is nog niet bekend.

Wonder Woman door Mezco Toyz en NECA 5

Mezco Toyz en NECA 6

In Modern Myths Merchandise geeft redacteur Jeroen elke week een tip om je fantasy-verzameling uit te breiden. Duik mee in het aanbod van action figures, statues, gadgets, merchandise en andere hebbedingen en laat horen wat je zelf op de plank hebt staan in de comments.

Deel 1: klik hier voor het eerste deel (Funko Pop! Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Kijk hier voor het tweede deel (Hot Toys Iron Man Mark XLVII)

Deel 3: klik hier voor het derde deel (McFarlane Toys The Labyrinth en The Dark Crystal)

Kijk hier voor het vierde deel (Ubisoft Store South Park: The Fractured But Whole – Coons Driewieler)

© 2015-2022 Modern Myths – oorspronkelijk verschenen onder redactie van Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed – Fantasize.nl

Jeroen Geelhoed

Jeroen is geboren in 1975, terwijl zijn moeder The Lord of the Rings las. Zelf las hij de boeken op een kwetsbare leeftijd en was daarna nooit meer hetzelfde. Gecombineerd met een onverzadigbare verzameldrang ging Jeroen op avontuur in de Engelstalige Dragonlance boeken en bezit hij ondertussen duizenden Marvel Comics. Zijn favoriete schrijver is Alan Moore, maar daarnaast leest Jeroen net zo graag Harry Mulisch en Thomas Rosenboom. Als gamer speelt Jeroen elke Assassin’s Creed tot 100% uit. Zijn favoriete game is The Secret of Monkey Island. Zijn favoriete films: Labyrinth, Guardians of the Galaxy, No Country for Old Men en The Princess Bride. Kortom, een te diverse smaak en te weinig uren in een dag om in elke hobby tijd te steken. Typisch.

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise