Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten – 7 juli, Almere

juli 7, 2018 @ 15:00 - 17:00

Gratis
Boekpresentatie Bay en de Piraenauten banner

Deze zaterdag 7 juli verschijnt de steampunkroman Bay en de Piraenauten van schrijver Yvette Hazebroek, die je natuurlijk ook kent van haar artikelen hier op Modern Myths. Ontmoet haar tijdens de boekpresentatie Bay en de Piraenauten, haar debuutroman, in boekhandel Stumpel in Almere!

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten coverBay woont bij de familie Veskan in Venida, een luchtstad in het Zevende Luchtruim. Ze is niet zomaar een meisje, maar smokkelt Queriosa en is, net als haar stiefbroertje Plum, een Luchtkind. Ze kunnen dingen die gewone mensen niet kunnen en lopen daarom constant gevaar om ontvoerd te worden door de Piraenauten.

Als in Bay en de Piraenauten Plum ontvoerd wordt besluit Bay om al haar connecties als smokkelaar te gebruiken om haar broertje terug te vinden. Daarbij trotseert ze Schrootzoekers en superstormen, komt oog in oog te staan met de Inquisiteur en ontmoet de luchtsigeuners. Maar zal ze ook haar broertje vinden in de uitgestrekte luchtruimen en de sluiers van haar verleden verwijderen?

De omslag van Bay en de Piraenauten is gemaakt door illustrator Maarten de Bruin. Wil je meer lezen van Yvette op Modern Myths, kijk dan bij haar artikelen. Lees ook de Modern Myths recensie van Bay en de Piraenauten en doe mee met onze winactie, waar je kans maakt op een van de vijf gesigneerde exemplaren van dit leuke boek! Alvast een stukje lezen in Bay en de Piraenauten? Exclusief op Modern Myths vind je het eerste hoofdstuk van het boek in voorpublicatie!

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten

Wil je Bay en de Piraenauten als eerste lezen? Kom dan naar de boekpresentatie Bay en de Piraenauten bij boekhandel Stumpel in Almere. Op 7 juli is Yvette van 15:00 – 17:00 aanwezig om jouw exemplaar van haar boek te signeren.

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten informatie:

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten: 7 juli
Locatie: Boekhandel Stumpel
Tijd: 15:00 – 17:00
Prijs: G
ratis
Meer informatie: www.facebook.com/stumpelalmere

Meer evenementen en fairs? Kijk op onze Agenda pagina.

© 2015-2022 Modern Myths

Gegevens

Datum:
juli 7, 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://yvettehazebroek.wordpress.com/

Organisator

Uitgeverij Macc
Site:
http://www.uitgeverijmacc.nl/

Locatie

Boekhandel Stumpel
Schutterstraat 18
Almere, 1315VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
036 30 20 130
Site:
https://www.stumpel.nl/winkels/boekhandel-stumpel-almere
Official Superhero Merchandise