Modern Myths Colofon
Bol AlgemeenBol Algemeen

Modern Myths colofon

Modern Myths colofon – Het online magazine Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar. Modern Myths is voor iedereen die houdt van superhelden, fantasy, sciencefiction, horror. En alles wat daarbij hoort! Blijf op de hoogte van boeken, films, televisieseries, bordspellen en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Op Modern Myths vind je altijd een nieuw verhaal.

Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden. Lees spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek Moderne Mythes: verhalen nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het Modern Myths Nieuws blijf je van het laatste genrenieuws op de hoogte.

In de Modern Myths Shop vind je de spannendste bordspellen in ons fantastische genre. Koop ze rechtstreeks bij ons of bij een van onze affiliate partners! De recensies van deze bordspellen lees je in onze rubriek Modern Myths Spellenavond. Tot slot vind je in de rubriek Winacties geweldige prijsvragen. Vaker kans maken op leuke prijzen én op de hoogte blijven van ons avonturiersgilde? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Modern Myths colofon

Uitgever:
Modern Myths – Jeroen Geelhoed

Website:
ModernMyths.nl

Redactie-adres:
redactie@modernmyths.nl

Redactie:

Vrienden van Modern Myths:

Foto’s:
Redactie, diverse bronnen

Illustraties:

  • Johnny Rijbroek (Modern Myths logo ontwerp)
  • Anne Jan Loonstra, illustrator

Affiliate partners:

Modern Myths colofon:
KvK-nummer: 74787357 – Btw-identificatienummer: NL001448908B96

  • Films en seriesFilms en series