Modern Myths Colofon

Modern Myths Nieuwsbrief

Nu fantasy, superhelden, horror en sciencefiction meer dan ooit populair zijn, stroomt het entertainment nieuws dagelijks binnen op de redactie van Modern Myths. Om je te helpen het kaf van het koren te scheiden en de krenten uit de pap te vissen, zetten we in de Modern Myths nieuwsbrief elk weekend de leukste nieuwtjes op het gebied van fantastische elementen overzichtelijk voor je op een rij. Daarnaast zie je ook in een oogopslag welke nieuwe artikelen er de afgelopen week op Modern Myths zijn verschenen.

Daarnaast bundelen we speciale gebeurtenissen tot een Modern Myths Special EditionHet nieuws, de achtergronden, columns en andere zaken rond het speciale moment zetten we overzichtelijk in onze nieuwsbrief, die je automatisch krijgt als je je op de reguliere nieuwsbrief abonneert.

Fantasy-service dus! Wil je de Nieuwsbrief in je inbox ontvangen en/of geen Special Edition missen? Meld je dan aan voor de Modern Myths Nieuwsbrief via onderstaand formulier:*Door je op onze nieuwsbrief in te schrijven, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

DE MODERN MYTHS NIEUWSBRIEF

Na aanmelden ontvang je de Modern Myths Nieuwsbrief voortaan elke keer dat we hem publiceren.

Modern Myths: elke dag het leukste fantastische nieuws, achtergronden en recensies. Met reportages, interviews, winacties en social media pagina’s met de leukste nieuwe trailers, fantastisch nieuws en andere berichten die je als liefhebber van het fantastisch genre in een feeststemming zullen brengen! We bespreken boeken, films, series, festivals, theatervoorstellingen, comics en bordspellen. In de Modern Myths Shop vind je een selectie fantastische merchandise en bordspellen, door de redactie uitgekozen.

Modern Myths Kroniek Nieuwsbrief