Schrijf voor Modern Myths

Schrijf voor Modern Myths

Schrijf voor Modern Myths

Schrijf voor Modern Myths! Ben je – net als wij – liefhebber van alles wat fantastisch is? Sluit je dan aan bij ons avonturiersgilde en maak deel uit van de Modern Myths redactie. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers – recensenten, schrijvers en bijdragers – met een voorliefde voor (de achtergronden) van superhelden, fantasy, sciencefiction en horror, die artikelen willen schrijven voor de site.

Wil je boeken lezen, films tijdens persvoorstellingen bekijken, dvd en blu-rays op hun extra’s beoordelen, festivals bezoeken, de nieuwste games spelen, speuren naar de beste films op Netflix, schrijvers ontmoeten en interviewen of een combinatie van dit alles? Of heb je zelf goede ideeën?

Neem dan contact met ons op via redactie@modernmyths.nl en stel jezelf voor. Heb je een portfolio, dan is die welkom. Een schrijfopdracht kan onderdeel uitmaken van de ‘sollicitatie’procedure.

De Modern Myths-redactie

De Modern Myths-redactie is een enthousiast en leuk team van genreliefhebbers met uiteenlopende interesses. Van steampunk tot manga, van Lord of the Rings tot Harry Potter, Marvel, mythologie en meer, we zijn altijd op zoek naar nieuwe verhalen. We organiseren regelmatig een MM-barbecue, excursies naar interessante genretentoonstellingen of gaan op andere avonturen. Voor een overzicht van onze artikelen kijk je onder rubrieken.