Modern Myths custom media stad van de toekomst

Custom media en adverteren

MODERN MYTHS CUSTOM MEDIA MODULES

Modern Myths custom media: naast onze onafhankelijke content op het gebied van alles wat fantastisch is, biedt Modern Myths ook verschillende custom media producten en samenwerkingsverbanden aan.

Modern Myths custom media overzichttabel mogelijkheden

Een samenwerking met de Modern Myths-redactie staat voor kwalitatieve content, gericht op een enthousiaste doelgroep.

Combineer bovenstaande modules om jouw product optimaal te ondersteunen. Neem contact op met jeroen@modernmyths.nl voor de prijzen en mogelijkheden!

Custom media content

Zet jouw product op Modern Myths in de spotlights

De Modern Myths-redactie spreekt de taal van hun publiek, omdat ze er zelf deel van uitmaken. Hierdoor wordt een artikel op Modern Myths effectief ingestoken en bereikt het de juiste doelgroep.

Met een custom media artikel krijgen onze lezers jouw (merk-)boodschap op een prettige manier aangeboden en kiezen er zelf voor deze te lezen. Omdat het een boeiend verhaal wordt, met onderhoudende content gericht op hun interesses en belevingswereld.

Een Modern Myths custom media artikel is:

  • Onderhoudend en diepgravend: jouw merk wordt op de beste manier in tekst en beeld gebracht en nodigt uit om te lezen en te delen.
  • Niet gebonden aan enkel tekst: met foto’s, illustraties, video en/of audio wordt het artikel verrijkt en krijg je een volwaardige mediaproductie.
  • Relevant: het artikel wordt geschreven voor specifiek jouw doelgroep, binnen het brede aanbod van onderwerpen op ModernMyths.nl en krijgt daarmee altijd relevant bereik.

Redactionele ondersteuning

Modern Myths tilt jouw project naar een hoger niveau

De Modern Myths-redactie verslindt boeken en zijn taalliefhebbers tot en met. Daarnaast kennen we de markt en onze doelgroep door en door. We hebben nauwe banden met uitgevers, illustratoren, videomakers, producenten, festivalorganisators, fondsenwervers en meer. Al deze kennis kunnen we inzetten op jouw project.

  • Ben je een schrijver? Modern Myths verzorgt graag de eindredactie voor je.
  • Ben je een uitgever? Modern Myths verzorgt graag de eindredactie voor je, proofread je eindproduct en helpt deze onder de aandacht te brengen. Ook helpen we graag met coverontwerp, teksten voor de omslag en andere promotionele teksten.
  • We schrijven artikelen voor jouw websites en tijdschriften, nieuwsbrieven en literaire producties.
  • Modern Myths schrijft persberichten en helpt jouw product onder de aandacht te brengen.
  • De Modern Myths-redactie is gek op film festivals, Comic Cons, lezingen en presentaties. Wij helpen je als mediapartner graag deze te organiseren en presenteren onderhoudende panels en presentaties.

Adverteren

 Jouw boodschap middenin de Modern Myths doelgroep

ModernMyths.nl is een breed georiënteerde website op het gebied van fantasy, sciencefiction, horror, mythologie en alles wat daarmee verband houdt. Binnen al die onderwerpen weten we de niches in de niches te vinden en bereiken doelgericht de juiste geïnteresseerden.

Een advertentie op ModernMyths.nl is daarmee een boodschap recht in jouw doelgroep. Naast banners biedt Modern Myths ook advertorial ruimte aan. Jouw artikel krijgt daarmee de volle aandacht van onze lezers. Uiteraard kunnen wij de advertorial voor jou produceren. Ook kun je een video plaatsen of bij ons laten maken.

Op social media weet Modern Myths onze doelgroep optimaal te bereiken. Via Facebook, Twitter, Instagram en Youtube bereiken we dagelijks een grote groep geïnteresseerde liefhebbers van alles wat fantastisch is. Modern Myths helpt graag jouw boodschap via onze sociale kanalen te verspreiden. Samen met jou bepalen en enthousiasmeren we de juiste doelgroep.

MODERN MYTHS CUSTOM MEDIA TARIEVENKAART

Modern Myths Tarievenkaart

*Projectprijs in overleg

**Neem contact met ons op voor een Modern Myths productie

Voorbeelden custom media pakketten

Modern Myths Custom Media voorbeelden 1