Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Castlefest 2023 – 3 t/m 6 augustus, Kasteel Keukenhof, Lisse

augustus 3 @ 10:00 - augustus 6 @ 20:00

€32,50
Castlefest 2023 logo

Castlefest is al jaren een van de gezelligste fantasy festivals van Nederland. Er is muziek, dans, lekker eten, boeken, workshops en veel meer. Het jaarlijks hoogtepunt van het festival is de Wickerman-verbranding. Castlefest 2023 vindt plaats van 3 t/m 6 augustus, op Kasteel Keukenhof in Lisse. Magische tijden!

Op Castlefest 2023 kun je het gevoel beleven waarbij je je enkele dagen in een totaal andere wereld waant. Er treden een groot aantal bands op: van Pagan Folk tot Wereldmuziek en van Middeleeuwse Rock tot Indie. En alles daar tussenin. De bands van Castlefest 2023 zijn onder andere: Corvux Corax, Barbar ‘O’Rhum, Forndom, Ritual Duir en Celtcica.

Ook is er de jaarlijkse Wickerman-verbranding en zijn er talloze workshops, lezingen, literaire happenings, een LARP-dorp en veel meer!

Kaartjes voor Castlefest 2023 vind je op de tickets-pagina. Je kunt zelfs live meekijken!

Castlefest 2023: Muziek

Ritual DuirRitual Duir – Op het podium vertegenwoordigt Ritual Duir een nemeton. Het is een plek waar rituelen, legendes, geschiedenis en druïdische kennis worden gedeeld. De band combineert tribal met middeleeuwse en krachtige percussie en fluiten met Keltische en klassieke tonen. En melodieuze gitaren die variëren van kalmte en vreugde tot elektrische gitaren die als donder en zwaarden oprijzen als een krijger. Al deze klanken zijn met elkaar verweven als een Keltische knoop, dansend tussen de kaders van tribal, pagan, rock en meer…

Ritual Duir speelt op zondag tijdens Castlefest 2023.

Castlefest 2023 - Barbar’O’RhumBarbar’O’Rhum – Geïnspireerd door de Gouden Eeuw van de piraterij en de mythen en legenden van de zee, neemt Barbar’O’Rhum een loopje met de geschiedenis en geeft er een eigen draai aan. De band combineert Sea Shanties, traditional, Celtic punk en folk metal en trotseert de woeste golven in hun verkenningstocht langs muziek van over de hele wereld. Soms feestelijk, soms duister; de bemanning toont je het dagelijks leven van piraten, vol hoogte- en dieptepunten, in een tijd waarin het leven kort en hard was.

Barbar’O’Rhum speelt op vrijdag tijdens Castlefest 2023.

Castlefest 2023 - CelticaCelticaCeltica is opgericht in 2010 en heeft haar huidige samenstelling sinds 2020. Als een van de meest innovatieve en creatieve folk en Celtic rock bands, weten ze iedereen te boeien – van metalheads tot grootmoeders. De band heeft al meer dan 600 optredens op haar naam staan over de wereld, van Alaska tot Hawaii en van Wacken tot India. In 2019 mocht Celtic de prijs “International Artist of the Year 2019” in ontvangst nemen tijdens de Australian Celtic Music Awards.

Celtica speelt zondag tijdens Castlefest 2023.

De complete line-up van bands vind je in het programma.

Schrijvers

Meer informatie volgt.

Activiteiten

Op Castlefest kun je dansen op Balfolk. Ook is er een heidense bende en speel je games. Betreed een larpdorp en struin over een uitgebreide markt! Voor alle activiteiten op Castlefest 2023 kijk je binnenkort bij het programma of het blokkenschema.

Modern Myths op Castlefest

Modern Myths is vaak te vinden in de wonderlijke fantasy wereld van Castlefest. Lees onze sfeerverslagen en interviews op dit leuke festival:

Cock Zandvliet - Steampunk intro

Castlefest 2023 informatie:

Fantasy Festival: 3 t/m 6 augustus
Locatie: Keukenhof, Lisse
Tijd: donderdag 3 aug 10:00 – zondag 6 aug 20:00
Prijs: Divers, in de voorverkoop: vrijdagticket 
€ 32,50 / zaterdagticket € 35,- / zondagticket € 32,50 / Passepartout € 80,00 / Kinderen gereduceerd tarief
Tickets via: Castlefest/tickets
Meer informatie: Castlefest.nl

Castlefest 2019 libelle

Gegevens

Begin:
augustus 3 @ 10:00
Einde:
augustus 6 @ 20:00
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Site:
https://castlefest.nl

Organisator

Vana Events
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed Keukenhof
Keukenhof 1
Lisse, Noord-Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088-8882662
Bekijk de site van Locatie