Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elfia Haarzuilens 2023 – 22 en 23 april, Kasteel De Haar

april 22, 2023 @ 10:00 - april 23, 2023 @ 19:00

€37,90
Elfia Haarzuilens 2018

Elfia Haarzuilens 2023 is een van de leukste kostuumevenement van Nederland. Kom langs voor levendige optredens, sensationele shows en marktkramen vol bijzondere spullen. Liefhebbers van fantasy kunnen hun ogen uitkijken. Dit evenement vindt plaats op 22 en 23 april in het betoverende kasteel de Haar in Haarzuilens.

Het grootste kasteel van Nederland – kasteel De Haar – is op 22 en 23 april het domein van Elfia. Magie is daar realiteit: in jouw hoofd en in de hoofden van alle mede-Elfianen. Op dit grote outdoor kostuum evenement vind je zeemeerminnen, kapers, magiërs, vampiers en jonkvrouwen. Ontdek de verschillende locaties, waaronder oude bekende gebieden en volstrekt nieuwe territoria.

Kom alleen of met een vriendengroep en beleef de fantasie die Elfia heet!

Elfia Arcen 2019 cosplay

Elfia Haarzuilens 2023 programma

Het programma van Elfia bestaat uit workshops, auteurs, de kostuumparade, acts en bands. Laat je verrassen, betoveren, uitdagen en prikkelen. De komende weken wordt het programma steeds aangevuld, tot de poort van Elfia open gaat.

Muziek

Maggie’s Flock Maggie’s Flock is een Celtic rockband uit Nijmegen/Arnhem. Verwacht een mix van traditionele Schotse en Ierse folkinstrumenten zoals de tin whistle, bouzouki en accordeon, gemengd met een stevige gitaar, bas en drums. De vrolijke songs hebben ironische teksten en catchy folktunes die op behoorlijk hoog tempo over het publiek worden uitgestort.

Maggie's Flock logo

BroesBroes is een kwintet dat bijzonder goed op elkaar is ingespeeld. Deze vijf rasmuzikanten maken samen muzikaal vuurwerk op folk- en jazzfestivals over de hele wereld. De rustige en opzwepende passages worden mooi in elkaar verweven en je hoort onder andere Arabische, Ierse, Franse, Balkan, Latijns-Amerikaanse en zelfs Afrikaanse invloeden.

Broes band - Elfia Haarzuilens 2023

Shows

Piraten Vecht Show – Vechten tot je er dood bij neervalt of tot de alcohol je op je knieën brengt. De dronken piraat-vechtersbazen maken elkaar het leven zuur en de honingwijn zoet. Deze Tsjechische stuntmannen van Kvartet geven een zeer realistische show, alsof je kijkt naar piraten die elkaar daadwerkelijk naar het leven staan.

Piraten Vecht Show - Elfia Haarzuilens 2023

Wasteland Warriors – De Wasteland Warriors zijn kunstenaars met een passie voor de post-apocalyps van over de hele wereld. Voor velen is de gedachte aan het herbouwen van een nieuwe wereld met nieuwe structuren en regels opwindend. Er zijn natuurlijk ook veel films die ons verlangen en onze verbeeldingskracht voor dit soort vrijheid en wildheid demonstreren. De Wasteland Warriors brengen met kostuums, displays en attracties de post-apocalyptische werelden tot leven.

Wasteland Warriors - Elfia

Voor het totale programma kijk je hier.

Trailer: Wat is Elfia?

Elfia Haarzuilens 2023 informatie:

Elfia Haarzuilens 2023: 22 en 23 april 2023
Locatie: Kasteel de Haar
Tijd: 10:00
Prijs: Dagticket
€ 37,90
Tickets via: Ticketmaster
Meer informatie: Elfia.com

Gegevens

Begin:
april 22, 2023 @ 10:00
Einde:
april 23, 2023 @ 19:00
Kosten:
€37,90
Evenement Categorie:
Site:
https://www.elfia.com

Organisator

Stelf Pte. Ltd.

Locatie

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
Haarzuilens, Utrecht 3455BE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie