Modern Myths Colofon

Reglement Modern Myths winacties

Reglement Modern Myths winacties

Deelname aan een winactie geschied door inzending via de aangegeven kanalen, waaronder een respons
formulier en/of de social media-kanalen van Modern Myths. Door de inzending te versturen ga je akkoord met dit reglement en onze algemene voorwaarden.

Organisatie

De organisatie van de winacties is Modern Myths.

Winactie

 1. De redactie van Modern Myths bepaalt de winnaar van een winactie.
 2. Modern Myths bepaalt de samenstelling van de jury.
 3. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deelname

  1. Deelname aan een winactie is gratis.
  2. De inzending is voorzien van naam, voornaam en e-mailadres of is gekoppeld aan een profiel wanneer gereageerd wordt via social media.
  3. De naam, initialen en/of social media naam van winnaars wordt op alle (social) media kanalen van Modern Myths gepubliceerd.
  4. Gegevens die worden verzameld gebruikt Modern Myths om prijzen te kunnen versturen en worden niet met derden gedeeld.
  5. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) of verzorger(s) te hebben verkregen voor deelname aan een winactie.
  6. Deelname aan een winactie kan per persoon één keer; deelnemers die meerdere keren inzenden of onder meerdere profielen meedoen worden gediskwalificeerd van verdere deelname/loting.
  7. Deelname is voor ieder natuurlijk persoon woonachtig in Nederland.
  8. Het recht op de gewonnen prij(s)(zen) vervalt op het moment dat de redactie binnen zeven dagen na bekendmaking geen reactie van winnaar krijgt of als het onmogelijk blijkt contact te leggen met de winnaar.
  9. Uitgesloten van deelname zijn:
   –              Modern Myths redactie- en juryleden
   –              Medewerkers / toeleveranciers van de prijzen
   –              Gezins- en familieleden van genoemde partijen
   –              Alle inzendingen die na sluitingsdatum ontvangen zijn
   –              Inzendingen vanaf postbusadressen of niet herleidbare woonadressen.
   –              Deelnemers die onder meerdere profielen meerdere keren meedoen.

Schade

Modern Myths is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan een winactie noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan een winactie of de trekking van de winnaar. Modern Myths is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke problemen en/of gebreken die voortvloeien uit de gewonnen artikelen.

Voorwaarden en vragen

De voorwaarden en looptijd van een winactie kan te allen tijde door Modern Myths worden aangepast. Geldig is (en met terugwerkende kracht) de meest recente versie van het reglement zoals deze op de website van Modern Myths te vinden is.