Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Castlefest 2018 Winter Edition – 24 en 25 november, Kasteel Keukenhof, Lisse

november 24, 2018 @ 11:00 - november 25, 2018 @ 20:00

€19,25
Castlefest 2018 Winter Edition banner

Waan je in een compleet andere wereld op de Castlefest 2018 Winter Edition, een Fantasy festival in winterse sferen. Een feest voor jong en oud, waarbij je, zodra je de poorten doorgaat, een andere wereld instapt. De Castlefest 2018 Winter Edition is een winterse totaalbeleving met veel muziek, fantasyschrijvers, catering in stijl, kampvuurtjes, middeleeuwse ambachten, een knusse sfeer en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is.

Op de Castlefest 2018 Winter Edition treden op de verschillende festivalpodia een groot aantal bands op, van Pagan Folk tot wereldmuziek, van middeleeuwse rock tot Indie. Kortom, voor elke muziekliefhebber wat wils!

Een Castlefest Winter Editie kenmerkt zich door de knusse en bijzondere sfeer. Optredens in een verwarmde tent, de vele kampvuurtjes en warme dranken maken dit tot een aangenaam winterfestival voor de fantasyliefhebber. Het creëert een gevoel waarbij je je enkele dagen in een totaal andere wereld lijkt te begeven.

De Castlefest 2018 Winter Edition vindt plaats op 24 en 25 november 2018 bij Landgoed Keukenhof te Lisse.

Muziek

Baldrs Draumar

Castlefest 2018 Winter Edition Baldrs DraumarBaldrs Draumar is een Friese band die sinds 2009 over de podia raast om haar epische en vurige Folkmetal te promoten. Nadat in 2011 het eerste full-length album Forfedres Fortellinger uitkwam besloot de band zich te gaan focussen op de eigen Friese wortels en taal. Een kleine verandering in line-up, performance en muziekstijl resulteerde er in dat de band een van de bruutste Folkmetal bands uit de verre omgeving werd. In 2015 bracht Baldrs Draumar haar tweede full-length album uit: Aldgillissoan en breng daarmee de vurige Friese Folkmetal bij de massa! Altijd zoekend naar een nieuw avontuur pakt Baldrs Draumar nu ook akoestische instrumenten op om jullie de mysterieuze en oeroude verhalen van hun voorvaderen te brengen in hun eigen taal. Wees voorbereid om betoverd te worden door de Friese skalden die jullie op Castlefest 2018 Winter Edition zullen trakteren op liederen van hun laatste akoestische album Fan Fryslâns Ferline.

Irfan

Castlefest 2018 Winter Edition IrfanMet het uitbrengen van hun nieuwe album, zal Irfan tijdens hun promotour een bezoek brengen aan de Castlefest 2018 Winter Edition!

Hun muziek is een uitnodiging op een mystieke reis in en voorbij de tijd. De klanken van de Bulgaarse band onthullen een originele electro-akoestische World Fusion beïnvloedt door heilige- en volkmuziek tradities uit de Balkan, het Midden-Oosten, Perzië, evenals het muzikale en spirituele erfgoed van Byzantium en het middeleeuws Europa.

Irfan staat bekend voor het gebruik van etherische en mythische vrouwelijke vocalen gecombineerd met sterke mannenvocalen en koren, naast een groot assortiment traditionele Bulgaarse, Turkse, Midden-Oosten, Perzische en Indiase snaar-, wind-, toets- en percussie-instrumenten. Hierdoor ontstaat er een delicaat elektronisch geluid. De naam van de band komt van de taal van de Sufi, en betekent ‘gnosis’, ‘geheime kennis’ of ‘openbaring’. Irfans muziek is een uitnodiging voor een mythische reis door en voorbij tijd. Een boodschap, poëtisch verpakt in de taal van het hart.

Activiteiten

Wil je ook graag balfolk leren dansen op de Castlefest 2018 Winter Edition maar ben je nog niet zo zeker over je capaciteiten? Geen zorgen! Er zullen weer workshops zijn, zodat jij bij elke dans je nieuwe kunsten kunt laten zien!

Castlefest 2018 Winter Edition balfolk

 

Castlefest 2018 Winter Edition informatie:

Fantasy Festival: 24 en 25 november
Locatie: Keukenhof, Lisse
Tijd: zaterdag 24 november 11:00 – zondag 25 november 20:00
Prijs: Divers, in de voorverkoop: zaterdagticket 
€ 19,25 / zondagticket € 19,25 / weekendticket € 30,29 / Kinderen gereduceerd tarief
Tickets via: Castlefest/tickets
Meer informatie: Castlefest.nl

Gegevens

Begin:
november 24, 2018 @ 11:00
Einde:
november 25, 2018 @ 20:00
Kosten:
€19,25
Evenement Categorie:
Site:
https://winter.castlefest.nl

Organisator

Vana Events
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed Keukenhof
Keukenhof 1
Lisse, Noord-Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088-8882662
Bekijk de site van Locatie