Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Castlefest 2021 – 5 t/m 8 augustus, Kasteel Keukenhof, Lisse – UPDATE: Afgelast

augustus 5, 2021 @ 10:00 - augustus 8, 2021 @ 18:00

€30,25

Het Castlefest-gevoel is niet goed te omschrijven, maar iets dat je zelf moet ervaren. Jaarlijks hoogtepunt van het festival is de Wickerman-verbranding. UPDATE: Castlefest 2021 zou plaatsvinden van 5 t/m 8 augustus, op Kasteel Keukenhof in Lisse. Helaas is Castlefest 2021 afgelast. De volgende editie – Castlefest 2022 – vindt plaats van 4 – 7 augustus 2022.

Castlefest 2021 creëert een gevoel waarbij je je enkele dagen in een totaal andere wereld begeeft. Er treden een groot aantal bands op: van Pagan Folk tot Wereldmuziek en van Middeleeuwse Rock tot Indie. En alles daar tussenin. De bands van Castlefest 2021 zijn onder andere: Corvus Corax, Pyrolysis en The Dread Crew of Oddwood.

Ook is er de jaarlijkse Wickerman-verbranding en zijn er talloze workshops, een lezing over Kelten, een LARP-dorp en veel meer!

Kaartjes voor Castlefest 2021 kun je nu al reserveren!

Castlefest 2021: Muziek

Castlefest 2021 - Corvus Corax - Modern MythsCorvus Corax – Het wordt luid met Corvus Corax. Een stuk luider dan we gewend zijn van de Koningen der Minstrelen. We kennen en houden van ze vanwege hun krachtige drums, hun indrukwekkende stage shows en hun imposante muur van doedelzakken. Nu gaan de muzikanten uit Berlijn een stap verder. Hun nieuwe project ERA METALLUM combineert de epiek van Corvus Corax met de kracht van metal. Hierdoor ontstaat een nieuwe en unieke muzikale ervaring.

Corvus Corax speelt op zondag tijdens Castlefest 2021.

Pyrolysis- Modern MythsPyrolysisPyrolysis nodigt je uit om één avond, één kort moment, alle chaos die je ergens in jezelf verstopt hebt er uit te laten. En te dansen alsof je leven er van af hangt. Hun stormachtige liederen met snelle melodieën en strijdlustige vocalen vol van hoop steken je bijna letterlijk een hart onder je riem.

Pyrolysis speelt op vrijdag en zondag tijdens Castlefest 2021.

 

Castlefest 2021 - The Dread Crew of Oddwood- Modern MythsThe Dread Crew of Oddwood – De piratenband The Dread Crew of Oddwood speelt folk metal exclusief op akoestische instrumenten. Deze speciale stijl hebben ze omgedoopt tot Heavy Mahogany. Door de rauwe energie van heavy metal te combineren met Keltische folkmuziek weet The Dread Crew of Oddwood een bijzondere niche aan te boren binnen de metal community. Had je ooit eerder riffs en schreds gehoord op een accordion, mandoline, bouzouki en “oddkit”? Verweeft met grootse verhalen over verloren kameraden, belegeringen, zombies en tijdreizen, vormt deze muziek een fantastisch avontuur!

The Dread Crew of Oddwood speelt zaterdag en zondag tijdens Castlefest 2021.

De complete line-up van bands vind je binnenkort in het programma.

Schrijvers

De schrijvers die je kunt ontmoeten worden op een later tijdstip bekend gemaakt!

Activiteiten

Op Castlefest kun je dansen op Balfolk. Ook is er een heidense bende en speel je games. Betreed een larpdorp en struin over een uitgebreide markt! Voor alle activiteiten op Castlefest 2021 kijk je binnenkort bij het programma.

Modern Myths op Castlefest

Modern Myths is vaak te vinden in de wonderlijke fantasy wereld van Castlefest. Lees onze sfeerverslagen van dit leuke festival:

Castlefest 2021 informatie:

Fantasy Festival: 5 t/m 8 augustus – Afgelast
Locatie: Keukenhof, Lisse
Tijd: donderdag 5 aug 10:00 – zondag 8 aug 18:00
Prijs: Divers, in de voorverkoop: vrijdagticket 
€ 28,25 / zaterdagticket € 30,25 / zondagticket € 28,25 / Passepartout € 69,50 / Kinderen gereduceerd tarief
Tickets via: Castlefest/tickets
Meer informatie: Castlefest.nl

Castlefest 2019 libelle

Gegevens

Begin:
augustus 5, 2021 @ 10:00
Einde:
augustus 8, 2021 @ 18:00
Kosten:
€30,25
Evenement Categorie:
Site:
https://castlefest.nl

Organisator

Vana Events
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed Keukenhof
Keukenhof 1
Lisse, Noord-Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
088-8882662
Bekijk de site van Locatie