Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ELFIA HAARZUILENS 2018 – 21/22 april, Kasteel de Haar

april 21, 2018 @ 10:00 - april 22, 2018 @ 19:00

€40,95
Elfia Haarzuilens 2018

In Elfia Haarzuilens 2018 ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel; een fee of een kwaadaardige prinses; een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen. De eerstvolgende editie van Elfia Haarzuilens 2018 vindt plaats op 21 en 22 april, in de prachtige kasteeltuinen van Kasteel de Haar.

Elfia Haarzuilens 2018 kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je het bestaan niet van af wist. Elfia Haarzuilens 2018 vindt plaats in de realiteit op prachtige kasteelgronden. Je kan met je gewone auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lijn stapt die wij de magische grens noemen, stap je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert.

Elfia Haarzuilens 2018 programma

Komt het zien, horen, proeven en ervaren. Het programma van Elfia Haarzuilens 2018 bestaat uit workshops, auteurs, de kostuumparade, acts, ‘Hall of the Muses,’ bands en veel meer. Bewonder je helden of wordt er zelf een. Laat je verrassen, betoveren, uitdagen en prikkelen. Vervoer of laat je in vervoering brengen. Doe je zelf 1 of 2 dagen tegoed aan de sprankelende Elfiaanse energie.

Elfia Kostuum Parade

Elfia Haarzuilens 2018 kostuumparadeTijdens de Elfia Costume Parade worden alle kostuums beoordeeld door een vakkundige jury en zijn er prijzen te winnen in verschillende categorieën. Ben jij niet zo van de kostuums of het lopen over de catwalk? Kom dan kijken naar al het moois dat de Costume Parade te bieden heeft!
 
 
 

Spleen Orchestra

Elfia Haarzuilens 2018 Spleen OrchestraEen freaky circus geïnspireerd op de Burtonesque-beelden. Gotische sprookjesachtige sferen en liedjes uit de meest gevierde films van Tim Burton, live op het podium gespeeld. Een achtmans formatie. Een indrukwekkende enscenering. Geweldige make-up, kostuums, scènes en speciale effecten illustreren de reis door de visionaire wereld van de briljante regisseur. Een poëtische show met grote emotionele impact uitgevoerd op een buitengewone fase, geworteld in de muzikale wereld van componist Danny Elfman.
 
 

Draconis Elfia, de magische Elfia lasershow

Elfia Haarzuilens 2018 Draconis ElfiaKom wederom genieten van Draconis Elfia, de adembenemende en Magische Lasershow. De show is iets aangepast en wordt begeleid door een spannende Elfia vertelling geschreven door de befaamde Sir Roly Rotherham. De show wordt gegeven aan de vijver Enchanted Lake. Dit moet je gezien hebben!
 
 
 

Samurai Knights workshops

Elfia Haarzuilens 2018 SamuraiSamoerai-heren zijn weer in Elfia Haarzuilens 2018 aangekomen. Op zoek naar nieuwe samoerai-ridders voor hun leger! Kan jij met een samoerai-zwaard overweg? Anders wordt het gratis aangeleerd tijdens workshops. En dames worden in Japanse kimono aangekleed tijdens workshops. Heb je al eens op Japanse wijze leren schilderen? Dat kan allemaal!
 
 
 
Voor het totale programma kijk je hier.

ELFIA HAARZUILENS 2018 INFORMATIE:

Festival: 21 en 22 april 2018, Kasteel de Haar
Tijd: Vanaf 10:00
Prijs: € 40,95,- algemeen / voor kinderen 3 t/m 11 jaar € 27,17. Dagkaart zaterdag € 24,95 / € 16,72, Dagkaart zondag € 22,50 / € 14,99
Meer informatiewww.elfia.com

Gegevens

Begin:
april 21, 2018 @ 10:00
Einde:
april 22, 2018 @ 19:00
Kosten:
€40,95
Evenement Categorie:
Website:
https://www.elfia.com

Organisator

Stelf Pte. Ltd.

Locatie

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
Haarzuilens, Utrecht 3455BE
+ Google Maps
Website:
https://www.elfia.com
Official Superhero Merchandise