Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Scare Me 2020 – 9 oktober t/m 7 november, Almere-Haven

oktober 9, 2020 @ 14:00 - november 7, 2020 @ 22:30

€22,95
Scare Me 2020 - Banner breed

Scare Me, het horrorevenement van Almere, is terug, groter en spannender dan ooit! Tot en met 7 november kunnen bezoekers iedere vrijdagavond en zaterdagmiddag en -avond genieten van een unieke horrorbeleving in acht (!) verschillende spookhuizen. Hiermee is Scare Me 2020 het evenement met de meeste spookhuizen in de Benelux. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Dompel je onder in acht unieke werelden en beleef een geweldige avond boordevol schrik- en lachmomenten!

Scare Me is een horrorevenement dat je zintuigen zal tarten. De acht spookhuizen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Durf jij ze allemaal aan? Ook kun je tijdens Scare Me even bijkomen in de Retro Room, met old skool games en kun je genieten van een drankje en een hapje bij de bar.

De spookhuizen

The Pirate’s Adventure is een oogstrelend mooie adventure room in piratenthema. Uniek aan deze ‘escape’ room is dat je niet alleen te maken krijgt met uitdagende opdrachten, maar ook piraten en ander gespuis die mee- of tegenwerken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

In Baku neemt jouw eigen fantasie een loopje met je. Je gaat op bezoek bij meneer Po, die een oud curiosawinkeltje heeft met een mysterieuze achtergrond. Je hebt bijzondere verhalen gehoord, maar of die ook waar zijn…

Liefhebbers van clowns mogen Kill It zeker niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team het territorium van de clowns binnen, op zoek naar jongleurballen. Vind jij alle ballen voor de clowns jullie te pakken krijgen? Blijf kalm tijdens je zoektocht en wie weet kom je heelhuids terug uit dit circus!

Scream Hotel is het finalestuk van Scare Me! Het spookt behoorlijk in dit verlaten hotel en de huidige eigenaar vraagt om je hulp. Durf jij je een weg te banen door dit hotel? Dit bezoekje zal je niet in de koude kleren gaan zitten…

The Church is een escape room waar je op zoek gaat naar de Heilige Graal. Gebruik je gezonde verstand en laat je niet afleiden door de andere entiteiten die ook op jacht zijn naar de Graal.

Eén van de nieuwste toevoegingen is Writer’s Block! In dit huis zul je bekende figuren tegenkomen. De geniale schrijver wiens huis je zult betreden, laat jullie ervaren hoe het is in zijn chaotische brein. Raak gefascineerd, maar raak niet verdwaald in de eindeloze hersenkronkels!
Dit huis heeft al 2 nominaties op zijn naam!

Bij de The Seventh sta je voor een keuze… óf een drankje halen bij de bar óf toch eens een kijkje brengen bij die hillybilly die je ziet schommelen op een schommelstoel. Moonshine, je hebt er wel eens van gehoord… Af en toe zie je wat bedrijvigheid rond zijn huisje en gaan er mensen naar binnen die er gehavend uitkomen…

Last but not least Darkride! “Maak je klaar voor de rit van je leven”.

Scare Me 2020 - Clown

Over Scare Me

Scare Me is een project van Perry Mulder. Met jarenlange ervaring in het acteren en produceren, is Scare Me de verwezenlijking van Perry’s droom om een eigen horrorevenement neer te zetten. Met een enorme dosis passie, fantasie en creativiteit en een team van enthousiastelingen heeft Perry Scare Me bedacht, eigenhandig in elkaar getimmerd en geëxploiteerd. In 2015 was de eerste editie een feit en dit voorjaar start alweer de tiende editie van Scare Me. Het evenement wordt met een enorme liefde voor entertainment en aandacht voor detail neergezet.

Scare Me 2020 informatie:

Evenement: 9 oktober t/m 7 november
Locatie: Almere-Haven
Tijd: Iedere vrijdagavond en zaterdagmiddag/avond van 9 oktober t/m 7 november van 14:00 uur tot 17:00 uur en van 19:30 uur tot 22:30uur
Prijs: Divers, de toegang begint vanaf 5 attracties voor
€ 22,95
Tickets via: Scare-Me/tickets
Meer informatie: Scare-Me.nl

Modern Myths Nieuws 2020: Week 34 - 37 Scare Me 2020

Gegevens

Begin:
oktober 9, 2020 @ 14:00
Einde:
november 7, 2020 @ 22:30
Kosten:
€22,95
Evenement Categorie:
Site:
https://www.scare-me.nl

Organisator

Perry Mulder
Telefoon
06-26582353
E-mail
perry.mulder@scareme.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Almere-Haven
Steiger 57
Almere, 1351AD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-26582353
Bekijk de site van Locatie