Deadpool 2 winactie Cable

Deadpool 2 winactie – Win vrijkaartjes en hilarisch verantwoorde merchandise! (UPDATE – Winnaars bekend)

De niet te stoppen en niet stil te krijgen huurling Deadpool zet voor de tweede keer de bioscoop op zijn kop! Bij deze keiharde actie/familiefilm mag Modern Myths een zeer verantwoorde Deadpool 2 winactie organiseren, waarin je niet alleen vrijkaartjes voor de film kunt winnen, maar ook een papieren Deadpool-masker, een tas én een Deadpool-scheldpotje. Win en kuis je taalgebruik!

Marvels grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn.

Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

De Modern Myths-recensie van Deadpool 2 kun je hier lezen.

Deadpool 2
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Deadpool 2 winactie – vrijkaartjes, papieren masker, tas en een scheldpotje!

Stop je vingers in je oren, bescherm je ledematen en doe mee met deze Deadpool 2 prijsvraag. In samenwerking met 20th Century Fox geeft Modern Myths in de Deadpool 2 winactie 3x 2 vrijkaartjes voor Deadpool 2 weg, met voor 2 winnaars een merchandisepakket met daarin een papieren masker, tas en scheldpotje van Deadpool!

– Twee vrijkaartjes, masker, tas en scheldpotje (2x)
– Twee vrijkaartjes (1x)

Deadpool 2 winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Deadpool 2 vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van Deadpool 2 winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 24 mei.

De vragen:

1) – Rob Liefeld, samen met schrijver Fabian Nicieza geestelijk vader van Deadpool, heeft een unieke tekenstijl. Hij staat bekend om:

A – Overmatig gespierde superhelden
B – Het niet kunnen tekenen van voeten
C – Teveel buideltjes op de personages
D – Alle hierboven genoemde zaken

2) – Achter de codenaam Cable gaat Nathan Christopher Charles Summers (ook wel Nathan Dayspring Askani’son) schuil. Deze soldaat uit de toekomst is de zoon van:

A – Scott Summers en Jean Grey
B – Scott Summers en Madelyne Pryor
C – Scott Summers en Emma Frost

3) – Deadpool verscheen voor het eerst in de Marvel comic The New Mutants #98. Welke andere superheldin die in Deadpool 2 zit kwam daar – in principe (het gaat om de X-Men, dus het is altijd ingewikkelder) ook voor het eerst in voor?

A – Negasonic Teenage Warhead
B – Domino
C – Yukio

Deadpool 2 draait nu in de bioscopen, ook in Dolby Cinema, 4DX en IMAX. Vast een glimp van de chaos opvangen? Bekijk dan de Deadpool 2 trailer (Kijkwijzer: 16, Geweld, Grof taalgebruik).

www.foxfilm.nl

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes en merchandise zijn…

Vrijkaartjes, masker, tas en scheldpotje: W. Hanser en T. Marcelis
Vrijkaartjes: J. van Doornik

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Rob Liefeld staat bekend om zijn overmatig gespierde superhelden, het niet kunnen tekenen van voeten en teveel buideltjes op de personages. Alle genoemde zaken dus (D).

2) Cable is de zoon van Scott Summer en Madelyne Pryor (B). Madelyne Pryor is een kloon van Jean Grey, om het wat ingewikkelder te maken.

3) De andere superheldin die werd geintroduceerd in The New Mutants #98 was in principe Domino (B). In principe, want eigenlijk was het een gedaanteveranderaar die de vorm van Domino had aangenomen. De echte Domino kwam pas in een latere editie naar voren. Het blijven comics!

Deadpool Winactie Captain America
Captain America door Rob Liefeld

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2021 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

Pathé Deadpool Night Deadpool 2 poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise