Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elfia Arcen 2022 – 17 en 18 september, Kasteeltuinen Arcen

september 17, 2022 @ 10:00 - september 18, 2022 @ 18:00

Elfia Arcen 2022

Elfia Arcen 2022 is een kostuumevenement, met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen vol bijzondere spullen. Dit evenement vindt plaats op 17 en 18 september in de prachtige kasteeltuinen van Kasteeltuinen Arcen.

Tijdens Elfia kan je zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel. Een fee of een kwaadaardige prinses. Een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk. In deze wereld ben je welkom en wij noemen je een Elfiaan. Elfia Arcen 2022 vindt plaats op de kasteelgronden van Kasteeltuinen Arcen. Zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, bevind je je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen elkaar respecteert.

Elfia Arcen 2019 cosplay

Elfia Arcen 2022 programma

Komt het zien, horen, proeven en ervaren. Het programma van Elfia bestaat uit workshops, auteurs, de kostuumparade, acts en bands. En veel meer! Laat je verrassen, betoveren, uitdagen en prikkelen.

Muziek

Kallidad Kallidad combineert Spaanse gitaarmagie met rock-‘n-roll-energie. De band creëert een sound die de groep door Europa, Azië en Oceanië heeft geleid. De beruchte witte gezichtsverf van het trio maskeert hun identiteit en verschuift de focus naar hun muzikale stijl. Een stijl die levendig, intens, emotioneel en krachtig is.

Kallidad - Elfia Arcen 2022

Squander Squad – Brabantse gezelligheid en Ierse folk! Met hier en daar balkanmuziek, wat klezmer en een nummertje country. Uitbundige feestvreugde staat voorop bij deze muzikale dame en heren. Meezingen met beroemde klassiekers en misschien een dansje wagen? Alles is mogelijk, niets is te gek. Geniet van Squander Squad, een onstuimige feest folk act!

Squander Squad - Elfia Arcen 2022

Pyrates! – Een bekroonde folk rockband met zeemansliederen die je meeneemt op een muzikale excursie over de oceanen. Verwacht zeemansliederen, traditionele liedjes, oude volksfavorieten en ballads. Pyrates! is bekend om de energieke en up-tempo optredens. Zing mee met hun unieke merk folkrock en maritieme muziek.

Pyrates!

Voor het totale programma kijk je hier.

Trailer: Wat is Elfia?

Elfia Arcen 2022 informatie:

Elfia Arcen 2022: 17 en 18 september 2022
Locatie: Kasteeltuinen Arcen
Tijd: 10:00
Prijs: Dagticket
€ 34,90
Tickets via: Ticketmaster
Meer informatie: Elfia.com

Gegevens

Begin:
september 17, 2022 @ 10:00
Einde:
september 18, 2022 @ 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.elfia.com

Organisator

Stelf Pte. Ltd.

Locatie

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
Arcen, 5944BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
077-4736010
Bekijk de site van Locatie