Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Magische Midweek Beacon of Hope 2022 – 15 t/m 19 augustus, De Lindenhorst, De Schiphorst

augustus 15, 2022 @ 15:00 - augustus 19, 2022 @ 16:30

€519
Beacon of Hope - banner

Neem tijdens je zomervakantie les op dé Toverschool van Nederland! Beleef tijdens de Magische Midweek Beacon of Hope 2022 een all-inclusive midweek. Volg bijzondere lessen, ervaar speciale gebeurtenissen en los spannende raadsels op. Magical Triangle deelt je als tovenaarsleerling in bij een van de afdelingen, waar je echte lessen zal volgen in de magie. Ook zijn er allerlei mysteriën en opdrachten die je met elkaar gaat onderzoeken!

Stap de Harry Potter-films in en doe mee met het Magical Triangle evenement Beacon of Hope 2022. Speel de hoofdrol in je eigen fantasy-avontuur. Geef leven aan jouw eigen personage en beleef een magisch verhaal dat zich niet alleen in je hoofd afspeelt, maar wat je echt ervaart. Verlies jezelf in een wonderlijke wereld, waar alles wat je ziet, proeft en ruikt doorspekt is van echte magie en kracht.

Word een midweek lang tovenaarsleerling in de “Magische Wereld” en krijg les in tovervakken zoals “Toverdranken, Mythologische Wezens” en “Waarzeggerij”. Leer je medeleerlingen kennen en ontdek allerlei avonturen en geheimen. Het evenement is vanaf 17 jaar toegankelijk.

De magische toverwereld

Lesaanbod en verhaallijn

Samen met andere leerlingen leer je over de magische wereld van Magical Triangle. De lessen zijn interactief, onderhoudend en soms met een demonstratie. Je krijgt een duidelijke uitleg van de docent om daarna zelf een heuse toverdrank te brouwen. Het evenement heeft een spannende verhaallijn dat zich tijdens de midweek afspeelt!

Magische Midweek Beacon of Hope 2022 - Toverlessen

Magische Midweek Beacon of Hope 2022 – Doelen en queesten

Vervul tijdens het evenement persoonlijke doelen en voer opdrachten uit. Help de docenten en verzamel punten om uiteindelijk de afdelingsbeker te winnen. Er zijn geheimen om te ontcijferen en avonturen om te ontdekken. Maar je kunt ook gewoon rustig door de bossen lopen. Wie weet kom je zelfs magische wezens tegen…

De Lindenhorst

Afdelingen en Docenten

Je wordt ingedeeld in een van de vier Magical Triangle afdelingen: “Tundrag, Hydrias, Brimzor” of “Mahown”. Leer van zeer ervaren docenten, magiërs met jarenlange ervaring die hun kennis delen en gezellige en leerzame lessen geven.

Magische Midweek Beacon of Hope 2022 - Raadsels en mysterie

Bekijk hier een trailer van het evenement:

Magische Midweek Beacon of Hope 2022 informatie:

Magische Midweek Beacon of Hope 2022: 15 t/m 19 augustus
Locatie: De Lindenhorst
Tijd: 15:00
Prijs:
€ 519,- (5 daagse all-inclusive week)
Tickets via: Magical Triangle
Meer informatie: Magical Triangle

Beacon of Hope - banner

Gegevens

Begin:
augustus 15, 2022 @ 15:00
Einde:
augustus 19, 2022 @ 16:30
Kosten:
€519
Evenement Categorie:
Site:
https://www.magicaltriangle.com

Organisator

Magical Triangle
Telefoon:
06-11228587
E-mail:
info@magicaltriangle.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Lindenhorst
Schiphorsterweg 15
De Schiphorst, 7966 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0522-442604
Bekijk de site van Locatie
Official Superhero Merchandise