Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade – 15 en 16 oktober, De Broodfabriek, Rijswijk

oktober 15, 2022 @ 11:45 - oktober 16, 2022 @ 19:00

€12
Fantasy Fest 2022 Bal Masquerade - logo klein

Fantasy Fest is het festival waar je kunt genieten van alles wat te maken heeft met fantasy, cosplay, gothic, steampunk, anime en manga. Struin langs de vele kraampjes met producten, zoals kleding, sieraden, snuisterijen of mooie accessoires voor in je huis. Daarnaast kun je volop genieten van entertainment. Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober is er een Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade  in de Broodfabriek te Rijswijk.

Op Fantasy Fest mag je zijn wie je bent en het mooiste wat je kunt zijn is jezelf. Of juist even niet? Jij mag het zelf bepalen. Jij speelt de hoofdrol en elk personage is welkom. Je wordt meegenomen naar een wereld waarin alles nét even een iets ruiger randje heeft, zoals de wereld van de gothic, victorian en steampunk stijlen. Of treed binnen in de wereld van Anime en Manga!

Het onderwerp van de oktober editie van het festival lijkt uit de sprookjes te komen. Zo eentje waar een prachtige jonge stalknecht een royaal bal op sluipt, gehuld in een kostuum om onzichtbaar te blijven. Zo kan hij de prinses het hof maken. Of doe een masker op, om je op alle vlakken te kunnen misdragen. Je kunt immers niet zien wie er achter het masker zit. En dus zijn er heiligmannen uit de kerk, de burgemeester, de jonkvrouw of de partner van een getrouwd stel die zich graag vermaken. Trek iets leuks aan en kom langs! Misschien ontmasker je die ultraknappe prins nog wel…

Fantasy Fest 2021 banner

Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade – Programma en activiteiten

Tijdens Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade zijn er leuke standhouders, interessante workshops en demonstraties. Hieronder een selectie van al het moois:

Sunfire

De troubadours van Sunfire schrijven verhalen over het Oude Westen en doen er alles aan om het publiek te vermaken met ruige en dansbare Alternative Western Folk. Sunfire combineert vakkundig meerdere genres zoals folk, americana, roots, rock en bluegrass om een ​​origineel en nichegeluid te creëren.

Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade - Sunfire

Schrijven voor theater

Het schrijven van een boek is wezenlijk anders dan schrijven voor theater. In de workshop Schrijven voor theater maak je kennis met de verschillen, maar ook met een aantal overeenkomsten. Hoe wordt een scène opgebouwd en op welke manieren kan een dramatische dialoog ontstaan? Aan de hand van voorbeelden uit het wereldrepertoire onderzoek je het rijke spectrum van taal in dienst van het spelen.

Verzorgd door Cocky van Dijk en Peter van Roermund van Uitgeverij Zilverspoor.

Interview met Peter DeWillis - Modern Myths

Circus of Freaks

Dit jaar presenteert Scare team het “Circus of Freaks”! Laat je meenemen door de circusdirecteur de piste op. Wees een luisterend oor voor zijn gruwelijke verhalen over zijn freaks en wie weet ontmoet je ze wel! Kan jij uit de handen ontsnappen van de circusdirecteur en zijn freaks?

Scare team - Circus of Freaks
Scare team – Circus of Freaks

Het volledige programma van Fantasy Fest 2022 vind je op Fantasyfest.nl.

Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade informatie:

Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade: 15 en 16 oktober
Locatie: De Broodfabriek
Tijd: 11:45
Prijs:
€ 12,- (volwassenen) / € 6,- (kinderen 7-12)
Tickets via: fantasyfest.nl/kaartverkoop
Meer informatie: https://fantasyfest.nl

 

Fantasy Fest 2022: Bal Masquerade - banner

Gegevens

Begin:
oktober 15, 2022 @ 11:45
Einde:
oktober 16, 2022 @ 19:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:
Site:
https://fantasyfest.nl

Organisator

De Broodfabriek
Telefoon
070-3075900
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
Rijswijk, Zuid-Holland 2288 GD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3075900
Bekijk de site van Locatie