Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fantasy Fest 2021 – 23 en 24 oktober, De Broodfabriek, Rijswijk

oktober 23, 2021 @ 12:00 - oktober 24, 2021 @ 19:00

€12
Fantasy Fest 2021 - Modern Myths

Fantasy Fest is het festival waar je kunt genieten van alles wat te maken heeft met fantasy, cosplay, gothic, steampunk, anime en manga. Struin langs de vele kraampjes met producten, zoals kleding, sieraden, snuisterijen of mooie accessoires voor in je huis. Daarnaast kun je volop genieten van entertainment. Fantasy Fest 2021 vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 oktober.

Op Fantasy Fest mag je zijn wie je bent en het mooiste wat je kunt zijn is jezelf. Of juist even niet? Jij mag het zelf bepalen. Jij speelt de hoofdrol en elk personage is welkom. We nemen je mee naar een wereld waarin alles nét even een iets ruiger randje heeft, zoals de wereld van de gothic, victorian en steampunk stijlen. Of treed binnen in de wereld van Anime en Manga!

Kom langs bij de vele kraampjes waar je de leukste snuisterijen kunt kopen. Of volg leuke workshops en lezingen. Ook kun je genieten van lekker eten bij onze foodkramen en natuurlijk kun je dansen en meezingen bij de bands die komen optreden.

Fantasy Fest 2021 banner

Programma en activiteiten

Tijdens Fantasy Fest 2021 zijn er leuke standhouders, interessante workshops en demonstraties. Hieronder een selectie van al het moois:

Greenrose Faire – “Greenrose Faire” speelt meeslepende Keltische folkrock met een headbobbing, teen-tapping rock feel. Het Finse sextet vermengt mandolines en viool met rockdrums, bas en symfonische synths en benadrukt de meeslepende houding met de enigszins onheilspellende boventoon van Finse melancholie. Greenrose Faire klinkt levendig en modern, maar trekt nog steeds aan de nostalgische snaren van lang vervlogen tijden.

Greenrose Faire logo
Greenrose Faire

Harmony Glen – “Harmony Glen” is een Nederlandse feelgood-folk band en bestaat al sinds 2005. De muziek heeft haar wortels in Ierse en Keltische folk, maar regelmatig zijn er ook allerlei andere invloeden uit de hele wereld te horen. Harmony Glen heeft een eigenwijs repertoire (met een mix van traditionele en zelfgeschreven songs en tunes) en maakt vooral met een uitbundige aanwezigheid op het podium een feestje waar de energie van af spat!

Harmony Glen
Harmony Glen

Cathinca van Sprundel – Voor balladen en mythische verhalen ben je bij Cathinca van Sprundel aan het juiste adres. Met haar stem heeft ze al vele luisteraars weten te betoveren. Daarbij begeleidt ze zichzelf op de harp. Tijdens haar optreden trakteert ze het publiek op filmmuziek, zachte liefdesliedjes en melancholische Ierse songs. Cathinca beklom vele podia met een Ierse band, totdat ze zich enkele jaren terug stortte op het schrijven. En met resultaat: De vrouwe van Myrdin en De held van Anwyn staan in de boekenkasten van vele fantasyliefhebbers.

Cathinca van Sprundel
Cathinca van Sprundel

Het volledige programma van Fantasy Fest 2021 vind je op Fantasyfest.nl/artiesten.

Zilverspoor Manuscripten Wedstrijd

Zilverspoor LogoMaak kans op een uitgeefcontract! Droom je ervan jouw verhaal te vertellen en aan het papier toe te vertrouwen? Droom je ervan ooit je eigen geschreven boek in handen te hebben? Of heb je een idee ervoor, maar ben je er nog steeds niet aan begonnen of heb je eraan geschreven, maar ben je halverwege gestrand? Of ligt dat ene manuscript al jaren op de plank, maar twijfel je of het goed genoeg is? Blaas dan nu het stof ervan af en grijp je kans! Jouw droom kan uitkomen! Uitgeverij Zilverspoor organiseert een manuscriptenwedstrijd. Grijp jouw kans en speel je in de kijker van de uitgever.

Kijk voor de regelementen en wat je kunt winnen op zilverspoor.com.

Fantasy Fest 2021 informatie:

Fantasy Fest 2021: 23 en 24 oktober
Locatie: De Broodfabriek
Tijd: 12:00
Prijs:
€ 12,- (volwassenen) / € 6,- (kinderen 7-12)
Tickets via: fantasyfest.nl/kaartverkoop
Meer informatie: https://fantasyfest.nl

Fantasy Fest 2021 logo

Gegevens

Begin:
oktober 23, 2021 @ 12:00
Einde:
oktober 24, 2021 @ 19:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:
Site:
https://fantasyfest.nl

Organisator

De Broodfabriek
Telefoon
070-3075900
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
Rijswijk, Zuid-Holland 2288 GD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3075900
Bekijk de site van Locatie