Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heroes Made in Asia 2021 – 16 en 17 oktober, Gorinchem

oktober 16, 2021 @ 11:00 - oktober 17, 2021 @ 19:00

€23
Heroes Made in Asia 2020 - Logo klein

Heroes Made in Asia 2021 is een ontmoetingsplaats waar je als fan je passie voor de Aziatische popcultuur kunt delen. Manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming; je vindt het er allemaal. Bezoek de andere kant van de wereld in Gorinchem voor één dag of weekend en waan je in de wereld van de Aziatische popcultuur. Heroes Made in Asia vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Behoren Naruto, Dragon Ball Z, Bleach of Sword Art Online tot jouw favoriete series en speel je games als Final Fantasy, Street Fighter of Pokémon? Teken je zelf graag manga of werk je graag aan jouw cosplay outfits? Dan moet je op Heroes Made in Asia zijn. Laat je inspireren door de Aziatische popcultuur en beleef een weekend vol lol en entertainment!

Heroes Made in Asia 2021 - Welkom

Editie 2021

Met Heroes Made in Asia wordt Evenementenhal Gorinchem een heel weekend lang omgetoverd in de wereld van Aziatische popcultuur. Ga naar een universum vol Japanse animatiefiguren, manga, anime en gaming. Doe mee met workshops en activiteiten en ontmoet internationale gasten. Cosplay is een van de hoofdelementen van het programma. Daarnaast zal een groot gedeelte van het event bestaan uit merchandise stands waar je je hart kunt ophalen.

Heroes Made in Asia 2020 - Cosplay

Programma

Of je nu op zoek bent naar merchandise, anime of manga, of wil kijken naar een cosplay show of gewoon een potje wilt gamen: het kan allemaal op Heroes Made in Asia 2021! Zo vind je er onder andere:

Deshima sounds – Clubbing Japanse Style

Deshima sounds gaat een Para Para workshop verzorgen waar je de beste Para Para moves kunt leren. Para Para is een gesynchroniseerde dans die zijn oorsprong vindt in Japan. Er zijn verschillende soorten dansen per nummer. Show jouw beste Para Para moves!

Deshima sounds
Deshima sounds

Stichting Yushinkan – Workshop Laido & Kendo

Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om een traditionele Aziatische zwaardsport te beoefenen? Stichting Yushinkan verzorgt workshops in de klassieke zwaardkunst, Laido en de Japanse krijgskunst, kendo. Durf jij het aan?

Stichting Yushinkan
Stichting Yushinkan

Side7 – Workshop Gunpla constructies

Fan van Gunpla of altijd al willen proberen om gunpla te bouwen? Side7 zal op Heroes Made in Asia aanwezig zijn met de coolste Gunpla constructies. Side7 introduceert zelfs een nieuwe manier van schilderen tijdens het evenement om je bouwvaardigheden te verbeteren!

Gunpla
Gunpla Heroes

Ook komen er Manga kunstenaars, cosplayers, zijn er games en meer!

Heroes Made in Asia 2021 informatie:

Heroes Made in Asia 2021: 16 en 17 oktober 2021
Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Tijd: 11:00
Prijs: Dagticket: € 23,- / Weekendticket: € 35,-
Tickets via: Made-in-asia.nl/nl/info/tickets-nl
Meer informatie: www.made-in-asia.nl/nl

Heroes Made in Asia 2021 - banner

Gegevens

Begin:
oktober 16, 2021 @ 11:00
Einde:
oktober 17, 2021 @ 19:00
Kosten:
€23
Evenement Categorie:
Site:
https://www.made-in-asia.nl/nl

Organisator

Heroes made in Asia
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207HZ
+ Google Maps
Telefoon
0183 680 680
Bekijk de site van Locatie