DCUO 2018 Fantasize Superman Special:
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Modern Myths Superman Special: The Man of Steel is 80!

Modern Myths Superman Special: The Man of Steel is 80! – Action Comics #1000

Superman is 80 geworden. Op 18 april 1938 verscheen Action Comics #1, met daarin het eerste verhaal over deze superheld. Het is de geboorte van het Amerikaanse superheldengenre en de bijbehorende stripindustrie. Superman zelf groeide uit tot icoon en een symbool van de Amerikaanse samenleving.

In deze Modern Myths Superman Special verdiepen we ons in de historie van Superman en nemen we een kijkje naar het nieuws dat rond de verjaardag van The Man of Steel verschijnt. Lees deze Modern Myths Special vol bijzondere gebeurtenissen uit de kleurrijke carrière van Superman.

In een Modern Myths Special zetten we een special onderwerp in de schijnwerpers. In deze eerste is de eer aan Superman, met het verschijnen van Action Comics #1000 viert de alom geliefde Kryptoniër zijn 80e verjaardag en dus zet Modern Myths hem in het zonnetje.

Modern Myths Superman Special: de rijke historie van Clark Kent / Kal-El

Modern Myths Superman Special Superman nummer 1
Superman #1

Het begint allemaal als tieners Jerry Siegel en Joe Shuster uit Cleveland, Ohio hun Superman bedenken. Siegel en Shuster boden hun strip aan bij verschillende kranten – op dat moment de grootste markt voor strips – maar kregen geen voet aan de grond. Superman was te apart om te zullen slagen, volgens de krantenuitgevers. Uiteindelijk publiceerden ze hun verhaal in Action Comics #1.
Van Action Comics zou al snel meer dan een half miljoen exemplaren verkocht worden. De held met de rode cape is uit de startblokken.

Hoe het verder ging, lees je in onze Superman Special!

 

Kijk hier voor het totale Modern Myths Superman Special overzicht, met de artikelen:

Mis geen special meer!

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 4 nieuwsbriefModern Myths licht de speciale artikelen in een Modern Myths Special ook uit in onze Modern Myths Nieuwsbrief. Het nieuws, de achtergronden, columns en andere zaken rond het speciale moment zetten we overzichtelijk in onze mooie nieuwsbrief, waar je je op kunt abonneren.

Fantasy-service dus! Wil je geen Special missen? Meld je dan hier aan voor de Modern Myths Nieuwsbrief.

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.