X-Men Dark Phoenix winactie Phoenix

X-Men: Dark Phoenix Winactie: win vrijkaartjes, een figurine en telefoongrip! (UPDATE: Winnaars bekend)

Vanaf 6 juni draait de verfilming van een van de meest populaire X-Men-verhalen aller tijden: X-Men: Dark Phoenix! De stripserie geschreven door Chris Claremont en John Byrne in de jaren 80 is een echte klassieker en vertelt het verhaal van Jean Grey als ze samensmelt met de overweldigende kosmische Phoenix-kracht. Doe mee met onze X-Men: Dark Phoenix Winactie en maak kans op twee vrijkaartjes, een figurine en een telefoongrip.

Lees ook onze X-Men: Dark Phoenix recensie!

X-Men: Dark Phoenix is het verhaal van een van de meest geliefde X-Men-personages, Jean Grey, als ze in de iconische ‘Dark Phoenix’ verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in een van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. De X-Men komen nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit… een van henzelf.

X-Men Dark Phoenix X-Men

X-Men: Dark Phoenix Winactie: win twee vrijkaartjes, een figurine en telefoongrip (3x)!

Poets je X-Genen weer op en doe mee met onze X-Men: Dark Phoenix-prijsvraag! In samenwerking met 20th Century Fox geeft Modern Myths in de X-Men: Dark Phoenix Winactie 3x twee vrijkaartjes voor de film weg, met daarbij een figurine en een telefoongrip. Deze laatste plak je achterop je telefoon voor extra grip.

X-Men Dark Phoenix Winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze X-Men: Dark Phoenix-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van X-Men: Dark Phoenix Winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram-pagina bij onze X-Men: Dark Phoenix Winactie-post degene voor wie jij door het vuur zou gaan.

De vragen:

1. Volgens de legendes rijst de Phoenix op uit zijn eigen …

A – graf
B – as
C – zeven bonte veren

2. In 2012 keerde de Phoenix-kracht terug in het Marvel stripuniversum. Dit leidde tot een oorlog tussen de X-Men en de …

A – Avengers
B – Fantastic Four
C – Guardians of the Galaxy

3. Actrice Sophie Turner speelt Jean Grey in X-Men: Dark Phoenix, de laatste X-Men-film voordat Marvel en Disney het stokje overnemen. Welke populaire fantasytelevisieserie heeft Sophie Turner ook net afgerond?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 12 juni.

20th Century Fox– Beeldmateriaal: © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die er binnenkort warmpjes bijzitten in de bioscoop zijn…

C.A. Ham, M. Frijters en P. Geutjes

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes en goodies komen zo snel mogelijk jullie kant op!

Avengers versus X-Men - X-Men: Dark Phoenix winactieDe juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

1 – B, De Phoenix rijst op uit zijn eigen as
2 – A, In AvX – oftewel Avengers versus X-Men ging het hard tegen hard om de Phoenix force
3 – Sophie Turner heeft net afscheid genomen van haar personage Sansa Stark in Game of Thrones

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2022 Modern Myths

X-Men Dark Phoenix poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Films en seriesFilms en series
Official Superhero Merchandise