Castlefest 2018-winactie uitsnede kostuum

Castlefest 2018-winactie: win een passepartout of vrijkaartjes! (UPDATE: winnaars bekend)

Van 2 – 5 augustus verandert de Keukenhof in Lisse weer in de magische wereld van Castlefest. Vier dagen lang kun je ronddwalen in een fantasywereld van muziek, spel, dans, kostuums en meer. Heb je nog geen kaartjes en wil je erbij zijn? Doe dan mee met onze Castlefest 2018-winactie en maak kans op een passepartout of vrijkaartjes! 

Castlefest 2018 creëert het gevoel dat je je voor enkele dagen in een totaal andere wereld lijkt te begeven. Op de verschillende festivalpodia treden een groot aantal bands op; van Pagan Folk tot Wereldmuziek, van Middeleeuwse Rock tot Indie. Een jaarlijks hoogtepunt van het festival is de Wickerman-verbranding. Met bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie leef je toe naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken. Vanwege de droogte dit jaar zal er goed op de veiligheid worden gelet.

Castlefest is een totaalbeleving met veel muziek, fantasyschrijvers, catering in stijl, middeleeuwse ambachten en een grote markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is. Castlefest 2018 vindt plaats van 2 – 5 augustus bij kasteel Keukenhof in Lisse.

Meer informatie over Castlefest 2018 lees je op onze Agenda-pagina.

Castlefest 2018 logo

Castlefest 2018-winactie: win een passepartout of vrijkaartjes!

Boek je reis naar het magische Castlefest-land en doe mee met onze Castlefest 2018-prijsvraag. In samenwerking met VANA Events geeft Modern Myths in de Castlefest 2018-winactie 1x twee passepartouts weg, waarmee je op vrijdag, zaterdag en zondag toegang hebt tot het festival (waarde € 61,50 per kaart). Daarnaast mogen we 3x twee dagkaarten verloten (waarde ronde de € 25,-). LET OP: het gaat hier om e-tickets die je via je e-mail zult ontvangen.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Castlefest 2018-winactie vraag en tag als je wilt iemand waarmee jij zou willen verdwijnen in de wereld van dit magische festival.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Als welk (fantasy-)personage zou jij dit jaar naar Castlefest willen gaan? Afbeeldingen zijn welkom en uiteraard mag je ook een eigen creatie laten zien!

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waarmee jij zou willen verdwijnen in de wereld van dit magische festival.

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 28 juli.

De voorverkoop van Castlefest 2018 is in volle gang. In de stemming komen? Bekijk een sfeerfilmpje.

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van onze Castlefest 2018-winactie zijn…

Castlefest passepartout:
– S. Knops via Facebook, als de Wizard with the Silver Mask

Castlefest dagkaarten:

– Kitty Gwenny Pool via Modern Myths, als vervloekte priester en non met haar vriend
– Mommandy84 via Instagram, als heks
– Haven via Facebook, als Witte Fee

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2024 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

Castlefest 2018-winactie uitsnede kostuum

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.