Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Guns Akimbo winactie openingsbeeld
Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise

Guns Akimbo winactie – win vrijkaartjes voor deze gewel(da)dige zwarte komedie (UPDATE: winnaars bekend)

Daniel Radcliffe in een ochtendjas met pistolen aan zijn handen geschroefd. Al maanden gaan de memes het internet over en vanaf 5 maart kun je de bijbehorende film bekijken: Guns Akimbo. Zelf de waanzin en chaos beleven? Doe dan mee met onze Guns Akimbo winactie en maak kans op twee vrijkaartjes voor deze zwarte actiekomedie van regisseur Jason Lei Howden! 

Hoe schud je, als je acteur Daniel Radcliffe bent, je iconische rol als Harry Potter af? Nou, door bijvoorbeeld naakt je Broadway-debuut te maken. Of in de gitzwarte actiekomedie Guns Akimbo van regisseur Jason Lei Howden (Deathgasm) te spelen. De nerdy videogame-ontwikkelaar Miles (Radcliffe) verveelt zich en brengt zijn avonden door als trol in de forums op het internet. Als hij op de verkeerde plek de verkeerde mensen boos maakt, wordt hij onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via een livestream volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.

Guns Akimbo draait vanaf 5 maart in de bioscoop.

Guns Akimbo - Miles

Guns Akimbo winactie: win twee vrijkaartjes
naar de chaos

Zelf zien hoe Daniel Radcliffe dit waanzinnige verhaal overleeft? Doe dan mee met onze Guns Akimbo-prijsvraag. In samenwerking met Gusto Entertainment geeft Modern Myths in de Guns Akimbo winactie 2 x 2 vrijkaartjes voor deze over-the-top actiekomedie weg.

Guns Akimbo winactie poster

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Guns Akimbo winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Guns Akimbo’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je daarbij voor bonuspunten op onze nieuwsbrief, zodat je voortaan op de hoogte blijft van al onze winacties. Aanmelden kan hier.

De vragen:

1) Regisseur Jason Lei Howden heeft aan veel films gewerkt als visual effects artist, waaronder ook veel superheldenfilms. Een van die superheldenfilms draait om een wilde Canadese mutant, waarvan de geruchten gingen dat Daniel Radcliffe de iconische rol zou overnemen van de acteur die deze held al sinds het jaar 2000 speelt. Welke superheldenfilm bedoelen we, waar Howden als visual effects compositor bij betrokken was?

2) Daniel Radcliffe doet zoals gezegd zijn best om rollen te kiezen die ver van zijn bekendste rol als Harry Potter staan. In 2015 speelde hij in een horrorfilm als – we gebruiken het woord weer – iconische handlanger van een waanzinnige professor. Hoe heet de horrorfilm die we bedoelen en wat is de naam van die gebochelde handlanger?

3) In Guns Akimbo is een grote rol weggelegd voor Samara Weaving die de gevaarlijke Nix speelt. Zij is het nichtje van een beroemd acteur, die gespeeld heeft in een fantasy-trilogie waar regisseur Jason Lei Howden weer een belangrijke rol had in het visual effects team. Welke beroemde acteur én trilogie bedoelen we?

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 10 maart.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die in ochtendjas naar de bioscoop mogen zijn:

E. van Beelen en S. Tuvay

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. The Wolverine
  2. Daniel Radcliffe speelde Igor in Victor Frankenstein
  3. Samara Weaving is het nichtje van Hugo Weaving en de trilogie de we bedoelden is The Hobbit. Regisseur Jason Lei Howden heeft niet meegewerkt aan The Lord of the Rings.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

Bekijk hier de trailer van Guns Akimbo:

Guns Akimbo motion book

Alvast in de sfeer komen voor Guns Akimbo? Lees via deze link de eerste episode van het Guns Akimbo motion book. De aflevering is beschikbaar gemaakt door de Madefire Comics en Motion Books app, die beschikbaar is voor iOS of Android. Hier een trailer:

© 2019-2020 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Gusto Entertainment

Guns Akimbo winactie poster

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise