Bay en de Piraenauten cover met Yvette uitsnede 2

Bay en de Piraenauten nieuwsbrief winactie: schrijf je in en win dit steampunk boek! UPDATE: winnaars bekend!

Modern Myths-redacteur Yvette Hazebroek is steampunker. Geen wonder dat haar schrijversdebuut – het avonturenverhaal Bay en de Piraenauten – alle fantastische elementen uit dit stomende genre bevat. Luchtsteden, vliegende schepen met Piraenautenkapiteinen en magische krachten; je kunt je laten meeslepen in een bijzonder fantasierijke wereld. Heb je nog geen kennis gemaakt met Bay en de Luchtkinderen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en maak in de Bay en de Piraenauten nieuwsbrief winactie kans op een gesigneerd exemplaar! 

Kijk in onze Special voor een boekrecensie van Bay en de Piraenauten en lees het complete eerste hoofdstuk! Meer weten over het steampunk-genre? Lees Yvettes steampunk-artikel in de rubriek Achtergronden.

Yvette Hazebroek debuteerde in 2018 met haar steampunk avonturenverhaal Bay en de Piraenauten. Piraenautenkapitein Hazzard meert zijn beruchte luchtschip de Airlander aan in Venida, een luchtstad in het Zevende luchtruim. Daar woont Bayenne ‘Bay’ Veskan, een jonge meid die droomt van avonturen. Om haar familie te helpen in hun schamele bestaan heeft Bay zich gespecialiseerd in het smokkelen van ‘queriosa’. De komst van de Airlander betekent een lucratief klusje voor de gewiekste smokkelaarster. Maar al snel blijkt dat een Piraenautenschip altijd problemen met zich meebrengt. In Bay en de Piraenauten betreed je een steampunkwereld van vliegende schepen, in de lucht drijvende steden, electrostormen en Luchtkinderen. Maak nu kans op een gesigneerd exemplaar van dit geweldige boek door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Volg het schrijvende leven van Yvette op haar blog.

Bay en de Piraenauten nieuwsbrief winactie:
Schrijf je in en win een gesigneerd exemplaar

Wil jij elke week de Modern Myths Nieuwsbrief ontvangen én regelmatig kans maken op een leuke prijs? Doe dan mee met onze Bay en de Piraenauten nieuwsbrief winactie. In samenwerking met Yvette Hazebroek verloot Modern Myths 2 x een door Yvette gesigneerd exemplaar van dit steampunk avonturenverhaal onder iedereen die zich heeft ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bay en de Piraenauten nieuwsbrief winactie 2

Zo doe je mee:

Modern Myths verloot Bay en de Piraenauten onder iedereen die op 29 maart ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief. Ben je dus al ingeschreven, dan ding je automatisch mee naar het boek. Nog niet ingeschreven? Ga snel naar de Modern Myths Nieuwsbrief.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Update:

De nieuwsbriefabonnees die een gesigneerd exemplaar van Bay en de Piraenauten gewonnen hebben zijn: E. Menke en C. Damico!
Er is per mail contact opgenomen met de winnaars. Gefeliciteerd!

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2024 Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Films en seriesFilms en series