Het Huis zonder Einde winactie - Modern Myths

Het Huis zonder Einde winactie – win deze horror roman van Daniëlle Bakhuis! (UPDATE: Winnaars bekend)

We zullen het deze maand nog wel een paar keer herhalen, maar het is bijna Halloween. De meest geschikte maand dus om te griezelen. Het Huis zonder Einde, een horror roman van Daniëlle Bakhuis (De Eliminatie, Clownsnacht), laten we dan ook niet liggen. Doe mee met onze Het Huis zonder Einde winactie en maak kans op een exemplaar. Het haardvuur voor erbij moet je zelf regelen! 

Lees ook de Het Huis zonder Einde recensie van Daniel. Kijk ook in onze Halloween 2020 Special voor meer griezelige artikelen!

Het Huis zonder Einde - Danielle BakhuisIedereen in Westerdam weet het: het Woud van Westerdam moet je mijden zodra het donker is. ’s Nachts schijnen er vreemde, onverklaarbare dingen te gebeuren. Maar wanneer Samira en haar vrienden met Halloween de unieke kans krijgen om in het verlaten landhuis van het woud te kijken, wint de nieuwsgierigheid het van de angst.

Ze zijn gewaarschuwd: wie te lang in het huis blijft, begint dingen te zien die er niet zijn…

Het Huis zonder Einde is nu verkrijgbaar.

Het Huis zonder Einde winactie: win de nieuwe Bakhuis

Ga tegen beter weten in mee naar het spookachtige landhuis in het Woud van Westerdam en doe mee met onze Het Huis zonder Einde prijsvraag. In samenwerking met Van Goor geeft Modern Myths in de Het Huis zonder Einde winactie deze griezelroman 2x weg.

Het Huis zonder Einde - Danielle Bakhuis

Zo doe je mee:

In deze Het Huis zonder Einde winactie maak je dubbel kans op een boek door zowel antwoord te geven op onze Het Huis zonder Einde winactie-vragen én door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. We verloten een exemplaar onder iedereen die op 31 oktober geabonneerd is op onze nieuwsbrief en een exemplaar onder iedereen die de vragen goed weet te beantwoorden!

Stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Het Huis zonder Einde winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf voortaan op de hoogte van al onze winacties. Iedereen die – als deze winactie afgelopen is – ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief dingt mee naar een boek. Ben je dus al ingeschreven, dan doe je op dit moment al mee! Nog niet ingeschreven? Aanmelden kan hier.

LET OP: schrijf je in met een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Als je een prijs wint, willen we namelijk contact met je opnemen via dat adres.

Het Huis zonder Einde winactie – de vragen:

1) Daniëlle Bakhuis publiceerde haar eerste teksten in haar column van welk meidentijdschrift?

A – Tina
B – Fancy
C – Girlz

2) Ook Clownsnacht verscheen met Halloween, waarin het meisje Suzie een enge clown ziet. Hoe heet haar oppas, de hoofdrolspeler in het boek?

3) In De Executie neemt Bakhuis ons mee naar een totalitaire toekomst, waarin Het Collectief aan de macht is. De doodstraf is ingevoerd en executies worden in een spelshow op televisie uitgezonden. In welk jaar speelt dit boek zich af?

A – 2048
B – 2049
C – 2140

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan t/m 31 oktober.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die eindeloos kunnen gaan genieten van dit boek zijn:

  • A. van Hurne
  • Van Lerberghe (nieuwsbrief abonnee)

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op. De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. B – Fancy
  2. Fara
  3. A – 2048

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2023 Modern Myths

Het Huis zonder Einde - Danielle Bakhuis uitsnede

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.