Jumanji: Welcome to the Jungle 5

Jumanji: Welcome to the Jungle 4DX interview – Doron Kurz, director commerce Pathé

Modern Myths bezocht de 4DX-premiere van Jumanji: Welcome to the Jungle en ik kreeg voorafgaande de kans om Doron Kurz, director commerce bij Pathé te interviewen over de twee nieuwe 4DX zalen in Nederland (de tweede zaal kun je vinden in Pathé de Kuip, Rotterdam). Een zeer enthousiaste Doron wist deze trouwe IMAX-fan te overtuigen van de nieuwe ervaring. Lees ons Jumanji: Welcome to the Jungle 4DX interview!

– Waarom zou ik als rechtgeaarde IMAX-fan naar een 4DX-zaal gaan?

Jumanji: Welcome to the Jungle Doron
Doron Kurz

We zijn er trots op om naast de bekende 2D, 3D en IMAX-voorstellingen ook Dolby Cinema en 4DX aan ons aanbod toe te kunnen voegen. Zo is er voor iedere bezoeker iets te vinden bij Pathé. De ene film leent zich beter voor een bepaald format dan de ander, maar het is vooral een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur. IMAX is groots; prachtig groot beeld en geluid. In 4DX ga je de film ervaren op stoelen die alle kanten op bewegen, maar ook 20 andere effecten hebben, zoals regen, storm, bliksem, sneeuw, bubbels en geur. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het gebeurd in een 4DX-zaal.

 

– We zijn vandaag bij de première van Jumanji: Welcome to the Jungle. Welke films kun je nog meer in 4DX zien?

Vanaf vandaag draait Star Wars: the Last Jedi in 4DX en vanaf 21 december draait Jumanji. Op een later moment kijken we naar volgende producties. Maar in principe kan elke film in de 4e dimensie aangeboden gaan worden.

– Waar komt het concept vandaan?

Het komt uit Korea. 4DX is van een Koreaans bedrijf, waar we sinds begin dit jaar mee samenwerken. Vanwege het grote succes daar hebben we ervoor gekozen om hier in De Munt en in Pathé de Kuip in Rotterdam twee zalen te openen. Het is de bedoeling dat volgend jaar meer zalen toegevoegd zullen worden aan onze theaters.

– Heb je de zaal zelf al uitgeprobeerd?

(De ogen van Doron lichten op) Jazeker, ik ben bijzonder onder de indruk. Net als de Unlimited Cart-houders en onze medewerkers die de afgelopen week het proefdraaien van de zaal mochten bijwonen. Iedereen was unaniem enthousiast.

Lees de Modern Myths-recensie van Jumanji: Welcome to the Jungle hier.

www.pathe.nl/4dx

Jumanji: Welcome to the Jungle 4DX interview: © 2015-2024 Modern Myths – oorspronkelijk verschenen onder redactie van Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed – Fantasize.nl

Jumanji: Welcome to the Jungle 4DX

Jumanji: Welcome to the Jungle 5

Jumanji Movie

 

Jeroen Geelhoed

Jeroen is geboren in 1975, terwijl zijn moeder The Lord of the Rings las. Zelf las hij de boeken op een kwetsbare leeftijd en was daarna nooit meer hetzelfde. Gecombineerd met een onverzadigbare verzameldrang ging Jeroen op avontuur in de Engelstalige Dragonlance boeken en bezit hij ondertussen duizenden Marvel Comics. Zijn favoriete schrijver is Alan Moore, maar daarnaast leest Jeroen net zo graag Harry Mulisch en Thomas Rosenboom. Als gamer speelt Jeroen elke Assassin’s Creed tot 100% uit. Zijn favoriete game is The Secret of Monkey Island. Zijn favoriete films: Labyrinth, Guardians of the Galaxy, No Country for Old Men en The Princess Bride. Kortom, een te diverse smaak en te weinig uren in een dag om in elke hobby tijd te steken. Typisch.

Official Superhero Merchandise

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Films en seriesFilms en series