Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Midsommar Winactie welkom
Modern Myths Merchandise Star Wars The Mandalorian

Midsommar Winactie: win vrijkaartjes voor deze zonnige horrorfilm! (UPDATE – winnaars bekend)

In Zweden viert men de start van de zomer met het Midsommar-feest. De zon staat dan het langst aan de hemel en de nacht is het korts. In de nieuwe horrorfilm Midsommar van regisseur Ari Aster draait het feest echter uit op een ware verschrikking. Doe mee met onze Midsommar Winactie en maak kans op vrijkaartjes voor deze nieuwe horrorervaring van de regisseur van Hereditary! 

Lees ook onze Midsommar-recensie.

De regisseur van Hereditary, Ari Aster, komt met een nieuwe horrorervaring die zich volledig in het daglicht afspeelt. In Midsommar bezoekt een groepje vrienden tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar-festival de langste dag van het jaar vieren, waarbij het niet donker wordt. Deze ogenschijnlijk idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel, waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen.

Midsommar draait vanaf 25 juli in de bioscoop.

Midsommar Winactie treurnis

Midsommar Winactie: win vrijkaartjes! (3x)

Ben jij niet bang om jezelf bloot te stellen aan het daglicht, doe dan mee met onze Midsommar-prijsvraag. In samenwerking met Dutch Filmworks geeft Modern Myths in de Midsommar Winactie 3x twee vrijkaartjes voor deze horrorfilm weg. Laat het zonnetje maar stralen!

Midsommar Winactie Midsommar poster

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Midsommar Winactie-vraag en stuur je antwoord via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Midsommar Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina degene die jij in het zonnetje wil zetten door hem of haar mee te nemen naar deze horrorfilm.

De vraag:

Welk traditioneel Zweeds liedje en dans wordt tijdens het Midsommar-festival gespeeld, waarbij de Zweden rond de meiboom dansen?

A. Schrittwalzer
B. Små grodorna
C. Kujawiak

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 31 juli.

Bekijk hier de trailer van Midsommar:

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die een vreugdedansje rond de meiboom kunnen maken zijn…

C. Blom, R. Snikkenburg en R. Goerdin

Gefeliciteerd! De vrijkaartjes komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Het juiste antwoord op bovenstaande vraag is:

Små grodorna (B)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2019 Modern Myths

Midsommar Winactie Midsommar poster

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

GamesGames

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.