Modern Myths - Popcultuur voor avonturiers
Escape Room blu-ray en dvd Winactie ondersteboven
Modern Myths Merchandise Star Wars The Mandalorian

Escape Room blu-ray en dvd Winactie: puzzel er een bij elkaar! (UPDATE: winnaars bekend)

In een puzzelkamer – of ‘escape room’ – is het de uitdaging om met behulp van de aanwijzingen en objecten in de kamer jezelf binnen de tijd een weg naar buiten te banen. Maar wat als zo’n escape room een spel op leven en dood wordt? In Escape Room – nu op blu-ray en dvd – is dit het geval. Zelf zien? Doe dan mee met onze Escape Room blu-ray en dvd Winactie en maak kans op een blu-ray of dvd van deze thriller waar niet aan te ontsnappen valt! 

Lees ook onze Escape Room-recensie.

In de psychologische thriller Escape Room komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke escape room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen, moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Uiteraard gaat dat niet zo gemakkelijk. Escape Room is geregisseerd door Adam Robitel.

Vanaf nu is Escape Room verkrijgbaar op blu-ray en dvd.

Escape Room blu-ray en dvd Winactie digitaal

Escape Room blu-ray en dvd Winactie: win de film op blu-ray of dvd! (3x)

Zoek een uitweg uit deze Escape Room-prijsvraag. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geeft Modern Myths in de Escape Room blu-ray en dvd Winactie 2x een blu-ray en 1x een dvd-exemplaar van deze thriller weg. De klok tikt!

Escape Room blu-ray en dvd Winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze Escape Room Winactie-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van ‘Escape Room Winactie’. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Tag, als je wilt, voor bonuspunten op onze Facebook-, Twitter-, of Instagram pagina de vrienden waarmee jij denkt uit elke escape room te kunnen ontsnappen.

De puzzelvragen:

1) Regisseur Adam Robitel heeft ook een horrorfilm gemaakt waar in de titel verwezen wordt naar een voorwerp om een kamer mee te kunnen verlaten. Welke film bedoelen we?

2) De schrijver van het verhaal en script van Escape RoomBragi F. Schut – heeft veel afleveringen geschreven van welke kinderserie, waarin ook regelmatig doolhoven met dodelijke vallen voorkomen?

A. Yu-Gi-Oh!
B. Teen Titans Go!
C. Ninjago

3) Actrice Deborah Ann Woll speelt Amanda Harper in deze film. In de televisieserie Relics and Rarities is zij echter zelf de spelleider. Op welk spel is deze serie gebaseerd?

A. Dungeons and Dragons
B. Magic: The Gathering
C. Hearthstone

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 12 augustus.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars die zichzelf kunnen gaan opsluiten met hun exemplaar van Escape Room zijn…

Blu-Ray: R. Martincsek en L. Kolthof
Dvd: A. de Boer

Gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen zijn:

  1. Insidious: The Last Key
  2. Ninjago (antwoord C)
  3. Dungeons and Dragons (antwoord A)

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2019-2019 Modern Myths

Escape Room Poster

Redactie Modern Myths

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

GamesGames

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.