Pacific Rim Uprising winactie Jaegers
Doctor Strange 2 banner

PACIFIC RIM UPRISING WINACTIE – win monsterlijke vrijkaartjes en een t-shirt! (UPDATE – WINNAARS BEKEND)

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. Hou jij wel van een potje Jaeger versus Kaiju? Doe dan mee aan deze Pacific Rim Uprising winactie en maak kans op monsterlijk leuke prijzen!

In Pacific Rim Uprising speelt John Boyega (Star Wars: The Last Jedi) Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger-piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi) is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Pacific Rim Uprising is geregisseerd door Steven S. DeKnight (Daredevil op Netflix).

Pacific Rim Uprising winactie Jaeger suit

Pacific Rim Uprising winactie: win vrijkaartjes en een t-shirt

Ga de Kaiju monsters te lijf en doe mee met deze Pacific Rim Uprising prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures geeft Modern Myths in de Pacific Rim Uprising winactie 3x twee vrijkaartjes en een t-shirt weg.

Pacific Rim Uprising winactie t-shirt

Zo doe je mee:

Beantwoord onze monsterlijke Pacific Rim Uprising winactie vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@modernmyths.nl, onder vermelding van Pacific Rim Uprising winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even je voorkeur aan voor welke maat t-shirt: medium of large!

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 28 maart.

De vragen:

1) De term Kaiju is Japans en betekent ‘vreemd beest’ of ‘mysterieus wezen’ of gewoon ‘monster’. De eerste en oudste Japanse Kaiju is ook meteen de bekendste: Godzilla. Regisseur Tomoyuki Tanaka, bedenker van Godzilla, maakte gebruik van welke angst die leefde onder de Japanse bevolking?

A. Buitenaardse wezens
B. Draken
C. Kernwapens

2) Een van de mede-schrijvers van het verhaal van Pacific Rim Uprising is T.S. Nowlin, die ook The Maze Runner films geschreven heeft. Na deze Jaeger versus Kaiju film gaat Nowlin zich richten op twee klassieke monsters die het met elkaar aan de stok gaan krijgen. Aan welke film werkt hij?

A. Frankenstein vs. The Wolf Man
B. Godzilla vs. Kong
C. Alien vs. Dracula

3) Actrice Tian Jing speelt in Pacific Rim Uprising het personage Liwen Shao. Zij speelde al eerder in een film met een groot monster, namelijk:

A. Primeval
B. The Cloverfield Paradox
C. Kong: Skull Island

Pacific Rim Uprising draait vanaf 22 maart in de bioscoop, in 3D. Alvast je Jaeger een rondje laten opwarmen? Bekijk dan de Pacific Rim Uprising trailer.

www.pacificrimuprising.nl

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes en t-shirts zijn …

S. vd. Heijden, T. Ottenheym en J.A. Veldman

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) In Godzilla speelde regisseur Tomoyuki Tanaka in op de angst voor kernwapens (C).
2) Schrijver T.S. Nowlin werkt aan de monster versus monster film Godzilla vs Kong (B).
3) Actrice Tian Jing kun je ook zien in Kong: Skull Island (C).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2022 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

Pacific Rim Uprising winactie filmposter NL

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Reactie plaatsen

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Official Superhero Merchandise