The Meg-winactie Megalodon

The Meg-winactie: win vrijkaartjes en het boek van deze megafilm

Er is geen zeewezen dat zo afschrikwekkend is als de haai. Het beest heeft rijen tanden, enge ogen, is bloeddorstig en heeft een haaienvin om zijn komst aan te kondigen. Na Jaws is de haai ook voor altijd een griezel in de bioscoop. Wat is er nog enger dan een haai? Een heel, heel grote haai natuurlijk! Zien? Doe mee met onze The Meg-winactie en maak kans op vrijkaartjes en een boek over dit mythische, prehistorische wezen – de megalodon!

In de The Meg wordt een onderzeeër – deel van een internationaal observatieprogramma – aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan… met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason Statham (The Expendables)) gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf (Winston Chao), tegen de wil van zijn dochter Suyin (Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction)).

Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai bekend als de megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden.

Lees de Modern Myths-recensie van The Meg.

The Meg-winactie Jason
©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved

The Meg-winactie: win vrijkaartjes en een boek!

Pak je harpoen en doe mee met onze The Meg-prijsvraag. In samenwerking met Warner Bros Home Entertainment geeft Modern Myths in de The Meg-winactie 2x twee vrijkaartjes en het boek, waar de film op is gebaseerd, weg.

The Meg-winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef antwoord op onze The Meg-vragen en stuur je antwoorden via onderstaand mailformulier in, onder vermelding van The Meg-winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

1) De Megalodon heeft in de prehistorie geleefd, maar is ook onderdeel van de (zee)mythologie. Welke mythisch monster hoort niet in dit rijtje thuis?

A – Leviathan
B – Kraken
C – Cycloop
D – Jörmungandr
E – Cirein-Cròin
F – Hydra

2) Jason Statham speelt jaar in jaar uit in veel films. Ooit heeft hij de hoofdrol gehad in een fantasyfilm van dubieuze kwaliteit, gebaseerd op een rpg-computerspellenreeks. Welke film bedoelen we?

3) Schrijver van het boek The Meg – Steve Alten – houdt wel van onderwaterthrillers. Hoe heet zijn boek over een jongeman die na een ongeluk, waarin hij zijn ruggengraat onherstelbaar beschadigt, meedoet aan een genetisch experiment en daardoor volledig verandert? Hint, het heeft alles te maken met het onderwerp van deze winactie!

Modern Myths verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 19 augustus.

The Meg draait vanaf 9 augustus in de bioscoop. Alvast de temperatuur van het water testen? Bekijk de trailer.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Lees hier het Modern Myths-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2024 Modern Myths – oorspronkelijk gepubliceerd onder redactie van Fantasize.nl

The Meg-winactie poster

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

2 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.